Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Tataee a explicat de ce şi-a schimbat numele în Tata Vlad la podcastul lui DJ Gojira

Cel mai nou invitat de la podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish a fost Tataee, parte din trupa B.U.G. Mafia. Artistul a explicat şi schimbarea sa de nume artistic în Tata Vlad, a vorbit despre viaţa în Spania, a oferit anecdote din concerte, dar şi despre meseria de producător.

Publicat

pe

Podcast DJ Gojira Happyfish Tataee Tata Vlad BUG Mafia
Podcast DJ Gojira Happyfish Tataee Tata Vlad BUG Mafia │ FOTO: Happyfish

După podcastul de 3 ore cu Adi Despot, DJ Gojira a înregistrat aproape 3 ore şi cu membrul de bază al trupei B.U.G. Mafia, Tataee. Cu această ocazie am aflat că schimbarea sa de nume artistic are de-a face cu.... SEO. Aparent Tataee e un site de escorte din Asia şi unul destul de celebru, stricând ranking-ul în Google al proiectelor artistului. Aşa s-a născut Tata Vlad şi particula "Tata" nu e o coincidenţă, muzicianul având 4 copii şi gândindu-se la al cincilea.

Tata Vlad susţine că B.U.G. Mafia e una dintre cele mai scumpe trupe din România, ca onorariu de concert şi am aflat şi că din acest motiv a renunţat să mai cânte la baluri. A oferit totuşi prin concurs o reprezentaţie gratuită la un liceu la un moment dat. S-a discutat despre meseria de producător, pe care se axează Tataee acum, dar şi despre prima iteraţie a carierei lui Dr. Dre, care se dusese într-o zonă disco ciudată, conform lui DJ Gojira.

Am aflat şi că Tataee se consumă foarte mult la concerte, stoarce 2 tricouri de sudoare şi slăbeşte 2 kilograme. S-a adus în discuţie şi scandalul cu La Familia, dar muzicianul a preferat să nu abordeze tema şi să lase totul la "securea îngropată". Cât despre noul album, el e departe şi în acelaşi timp... se pregăteşte ceva. A fost şi un moment de mister, când am aflat că Tataee era aproape să semneze cu un post TV mare pentru a face o emisiune cunoscută.

A fost abordat şi subiectul drogurilor, iar Tata Vlad pare convins că în câţiva ani UE va legaliza marijuana şi că asta va ajunge şi la noi. Muzicianul are şi câteva afaceri secundare şi investiţii, în special în crypto şi acţiuni. Restul detaliilor le aflaţi din podcast, unde veţi descoperi o figură marcantă a anilor '90 şi începutul de ani 2000 în muzică românească, devenit un bărbat şugubăţ de vârstă mijlocie şi care nu e absolut deloc superficial şi spune lucrurilor pe nume.

Comentează

Trending