Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Pufosul și Cameleonul au părăsit Masked Singer România

Joi seară, două măști au fost eliminate la Masked Singer România. După două dueluri, publicul a decis că Pufosul și Cameleonul trebuie să iasă din competiție și să renunțe la mască.

Publicat

pe

Corina Caragea / Cătălin Zmărăndescu
Corina Caragea / Cătălin Zmărăndescu │ FOTO: Pro TV

Prezentatoarea Știrilor Sportive PRO TV, Corina Caragea, și luptătorul Cătălin Zmărăndescu s-au ascuns în cele două personaje scose din competiție, respectiv Pufosul și Cameleonul. Potrivit cifrelor comunicate de PRO TV, ediția de pe 23 septembrie a Masked Singer România a fost lider de audiență.

Cine au crezut detectivii că e Pufosul

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan, cei patru detectivi ai show-ului, au crezut că sub masca Pufosului s-ar putea ascunde Andreea Esca, Dana Rogoz sau Anda Adam, însă simpaticul personaj a fost însuflețit de Corina Caragea. "Ce a fost în capul vostru?", a întrebat prezentatoarea Știrilor din Sport, imediat după demascare, când cei patru detectivi nu au reușit deloc să o identifice. "Îmi place să cred că semănăm, zâmbește în permanență și e drăgălaș", a spus aceasta despre costumul ei.

Cine au crezut detectivii că e Cameleonul

Cameleonul a fost o enigmă pentru toată lumea până aseară, când detectivii și-au dat seama că acolo nu se ascundea nici Leonard Doroftei, nici Liviu Guță, nici Mihai Covaliu, ci luptătorul Cătălin Zmărăndescu. "Știți de ce am acceptat provocarea asta? În fiecare dimineață, fiica mea cântă în mașină când o duc la grădiniță. Într-una dintre zile, când am cântat cu ea, mi-a zis: <<Tati, taci! Nu ai voce!>>. Am primit propunerea asta și mi-am zis că trebuie să-i demonstrez fetiței mele că pot să cânt", a declarat acesta după ce și-a dat masca jos.

Masked Singer România a fost lider de audiență

Ediția Masked Singer de joi seară a fost lider de audiență și a înregistrat 6.6 puncte de audiență, 21.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.9 rating și 19% share, pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD.

Ce personaje intră în scenă săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, Gheișa, Oul dragon, Pinguinul, Pisica, Robotul, Șarpele și Steaua vor încerca din nou să-i pună în încurcătură pe detectivi în lupta pentru a rămâne în competiție. Show-ul va putea fi urmărit joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending