Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

One Jazz Festival 2021 - Programul pe zile al ediției din octombrie

Cea de-a treia ediție a One Jazz Festival se va desfășura în perioada 22 - 23 octombrie 2021, la ATP Tech Center din Baia Mare. Actuala ediție a acestui festival international de jazz va fi una "hibridă": offline-online.

Publicat

pe

One Jazz Festival (Logo)
One Jazz Festival (Logo) │ FOTO: One Jazz Festival

14 artiști din 4 țări (România, Ungaria, Bulgaria, Spania), consacrați pe plan național și internațional, vor evolua pe scena sălii Auditorium din ATP Tech Center. Prezentatorul festivalului va fi Virgil Mihaiu, scriitor, profesor de estetica jazzului și primul jazzolog din Europa Central-Orientală cooptat în redacția "Down Beat" (mensualul de referință globală editat la Chicago).

Programul One Jazz Festival 2021

Vineri, 22 octombrie

  •  19.00: Essential Notes (România)
  •  20.30: Zsolt Bende – Perspectives Trio (Ungaria)

Sâmbătă, 23 Octombrie

  • 19.00: Adi Stoenescu Group (România/Bulgaria/Spania)
  • 20.30: Barabás Lőrinc Quartet (Ungaria)

Primele două ediții s-au desfășurat cu casa închisă. Pentru ediția din 2021, biletele pentru acces loc în sală (în limita locurilor disponibile), precum și biletele pentru acces online (livestreaming) au fost puse în vânzare pe site-ul festivalului,

Bilete la One Jazz Festival 2021

Biletele cu acces la loc în sală de tip o zi festival (acces 1 seară, vineri sau sâmbătă) sau biletele de tip abonament festival (acces 2 seri) asigură accesul unei singure persoane în sala de spectacole la concertele ce alcătuiesc programul One Jazz Festival 2021, între 22 și 23 octombrie. Biletele cu acces în sală la festival se găsesc în limita locurilor disponibile.
Biletele pentru acces online (livestreaming) permit vizionarea festivalului online.

Reguli acces:

Biletele cu acces în sală de tip 1 zi festival sau de tip abonament festival permit accesul la One Jazz Festival 2021, cu purtarea obligatorie a măștii de protecție, doar pentru:

  • persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

SAU

  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

SAU

  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV 2, pe baza unei dovezi oficiale.

SAU

  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. (Nu sunt acceptate testele făcute la fața locului de către participant)

Verificarea se va face la intrarea în perimetru, pe baza actului de identitate.

Scopul principal al regulilor de acces este cel de a asigura sănătatea și siguranța tuturor celor implicați în evenimentul cultural, de la artiști și public, la echipa de organizare.

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și suplimentate sau eliminate pe măsură ce vor fi anunțate public de către autorități.

Comentează

Trending