Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noile reguli de acces la Festivalul Internațional George Enescu, valabile începând cu 23 septembrie

Începând de joi, 23 septembrie, accesul spectatorilor la toate concertele din cadrul Festivalului Enescu, ediția din 2021, se va face cu biletul valabil și în urma prezentării Certificatului Verde. Noile reguli pot fi consultate în articol.

Publicat

pe

Festivalul Internațional George Enescu
Festivalul Internațional George Enescu

Intrarea Bucureștiului în scenariul roșu determină aplicarea unor noi reguli de acces la Festivalul Internațional George Enescu. Astfel, începând de joi, 23 septembrie, va fi obligatorie prezentarea Certificatului Verde sau a unui test rapid antigen negativ la intrarea în toate sălile unde au loc evenimente. Până acum, această condiție era cerută doar la intrarea în sălile Ateneu și la Auditorium.

Regulile de acces la Festivalul Internațional George Enescu, valabile începând cu 23 septembrie:

Accesul se va face cu biletul valabil și în urma prezentării Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

  • dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
  • test PCR negativ, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea concertului;
  • dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • dovadă a unui rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea concertului.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie, pe nas și pe gură, pe toată durata prezenței în săli.

Toți spectatorii care au bilete la oricare dintre concertele rămase în program până la sfârșitul Festivalului pot să participe la evenimente, deoarece pentru niciunul dintre ele nu a fost depășit un grad de ocupare de 50% în procesul de vânzare a tichetelor.

*Pentru a evita aglomerația și întârzierile, organizatorii roagă spectatorii să vină cu 30-40 de minute înainte de începerea concertelor, cu precădere la Sala Palatului și la Ateneu.

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se desfășoară în mai multe spații din București, respectiv Ateneul Român, Sala Auditorium (MNAR), Sala Radio și Sala Palatului. Evenimentul a debutat pe 28 august, urmând să se încheie pe 26 septembrie.

Programul TVR cu transmisiuni din cadrul Festivalului George Enescu

Cei care doresc să urmărească de acasă evenimentele, pot găsi programul transmisiunilor TVR mai jos:

  • Joi, 23 septembrie - Ora 19.30, de la Sala Palatului - live pe TVR 3
  • Duminică, 26 septembrie - Ora 19.30, de la Sala Palatului - live pe TVR 1 şi TVR 3

Găsiți programul complet al festivalului aici

PUBLICITATE
Comentează

Trending