Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

7 măști se duelează la Masked Singer România pe 30 septembrie, ediția în care Pinguinul oferă un indiciu important

Show-ul Masked Singer România continuă la PRO TV. Pe 30 septembrie, revin pe scenă 7 măști, Pinguinul oferind cel mai emoționant moment al serii.

Publicat

pe

Pinguinul și Pavel Bartoș
Pinguinul și Pavel Bartoș │ FOTO: PRO TV

Măștile care urcă pe scena Masked Singer în această ediție sunt Gheișa, Steaua, Șarpele, Pinguinul, Oul Dragon, Robotul și Pisica. Show-ul începe de la 21:30, pe PRO TV.

Ce indiciu oferă Pinguinul și cum reacționează detectivii

Pinguinul va fi cel care va aduce emoție pe scena Masked Singer România și va cânta o melodie dedicată unei persoane care nu a știut niciodată cât de mult este iubită de acesta.

"Deși v-ați obișnuit să mă vedeți tot timpul vesel, cu multă energie și cu zâmbetul pe buze, în realitate am un suflet fragil. Trăiesc emoțiile cu o intensitate foarte mare și sunt un pinguin foarte vulnerabil. Melodia pe care am ales-o în această seară îi este dedicată persoanei care nu a știut niciodată cât de mult o iubesc: tata!", va spune Pinguinul înainte de a urca pe scenă.

Întregul moment îi va mișca pe detectivi, iar Alex Bogdan va izbucni în lacrimi.

"Din păcate, știu și eu ce înseamnă să pierzi un părinte și nu mă așteptam ca acest moment al Pinguinului să mă deschidă atât de tare", va spune acesta.

Lorena Vișan și Louis Florea sunt LIVE pe Facebook

Începând cu ediția de pe 30 septembrie, în fiecare joi, TikTokerii oficiali ai show-ului, Lorena Vișan și Louis Florea vor pune cap la cap indiciile pe care măștile le oferă și vor încerca alături de invitații lor să descopere ce vedete se ascund sub costumele impresionante. În ediția din această săptămână, Lorena și Louis o vor avea invitată pe Corina Caragea, cea care a dat viață simpaticului Pufos.

Ce vedete și-au dat jos masca în ediția trecută

În emisiunea de săptămâna trecută, publicul a aflat cine se ascundea în spatele Pufosului și al Cameleonului. Puteți citi declarațiile celor două vedete care au părăsit competiția într-un articol anterior.

Comentează

Trending