Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Drake va lansa noul său album "Certified Lover Boy" pe 3 septembrie; Coperta e realizată de Damien Hirst

Beef-ul dintre Drake şi Kanye are şi o urmare care va bucura fanii: imediat ce a scos Kanye un album, hop şi Drake cu al său disc. "Certified Lover Boy" a fost confirmat în sfârşit drept gata de lansare pe 3 septembrie 2021. Astăzi vedem şi coperta sa, realizată de către artistul Damien Hirst.

Publicat

pe

Coperta album Drake Certified Lover Boy
Coperta album Drake Certified Lover Boy │ FOTO: Damien Hirst

Amânat de câteva ori, ce e drept nu la fel de mult ca "Donda" al lui Kanye, "Certified Lover Boy" a fost înregistrat în intervalul 2019-2021. Pandemia şi lockdown-ul şi-au pus amprenta asupra sa, iar singurul single auzit de pe LP a fost "Laugh Now Cry Later", lansat pe 14 august 2021. Acest disc e doar al şaselea album de studio al lui Drake, iar el va sosi prin OVO Sound, casa de discuri a rapperului canadian, dar şi prin Republic. Iniţial trebuia să vină în toamna lui 2020, dar a fost amânat până în ianuarie 2021 şi apoi mutat din nou, după ce Drake a suferit o ruptură de ligamente.

Profitând de dragostea sa pentru baschet, rapperul a dezvăluit pe ESPN SportsCenter data de 3 septembrie când va sosi LP-ul. Artwork-ul a apărut la începutul săptămânii curente şi este o operă de artă marca Damien Hirst. Coperta a făcut fanii să se scarpine în creştet a mirare, deoarece pare un changelog de iOS, care anunţa noi emoji-uri. Această copertă este o colecţie de 12 emoji-uri cu femei însărcinate de diferite tonalităţi de culoare ale hainelor şi diferite culori ale pielii.

Ultimul album de studio lansat de Drizzy a fost "Scorpion" în 2018, iar în aprilie 2020 a apărut mixtape-ul "Dark Lame Demo Tapes", cu 14 piese şi multe colaborări. Pe ele apăreau Chris Brown, Giveon, Young Thug şi Playboi Carti. Drake nu a stat degeaba nici în 2021, lansând un EP numit "Scary Hours 2" în martie 2021 şi a apărut pe featuring-uri cu artiştii Smiley (nu cel de la noi) şi Brent Faiyaz. În mai a colaborat cu Nicky Minaj şi Lil Wayne pe "Seeing Green", dar şi cu DJ Khaled şi Future pe câteva track-uri. Artistul are mai nou şi propriul brand de cannabis şi a primit un premiu pentru "Artistul Deceniului" la Billboard Music Awards 2021.

Revenind la copertă, britanicul Damien Hirst e considerat unul dintre artiştii şocanţi ai ultimelor decenii. Printre operele sale se numără un craniu uman cu diamante încrustate, dar şi multe animale moarte scufundate în formaldehidă. Recordul pentru o operă semnată de Hirst este de 13.4 milioane de dolari, plătiţi în 2008 pentru o viţel mort într-un recipient uriaş cu formaldehidă.

Comentează

Trending