Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Două concurente de 16 ani își depășesc emoțiile la SuperStar România, în ediția de pe 24 septembrie

SuperStar România, show-ul de la PRO TV care a înlocuit Vocea României, continuă pe 24 septembrie. În această ediție, juriul va avea în față două concurente de 16 ani extrem de emoționate, care vor da pe scenă tot ceea ce pot.

Publicat

pe

Juriul emisiunii SuperStar România
Juriul emisiunii SuperStar România │ FOTO: PRO TV

"Muzica este un limbaj superior", va fi mesajul pe care Marius Moga îl va transmite unui concurent în această seară, dar și o frumoasă concluzie a legendei care se scrie în fiecare vineri și sâmbătă la PRO TV. De două săptămâni, cei de acasă se bucură de interpretări incredibile ale unora dintre cei mai talentați concurenți care au apărut până acum în emisiunile din România. Fiecare dintre cei care urcă pe scenă au în minte dorința de a reuși să devină următorul #superstar.

Tânăra de 16 ani din Galați, pasionată de muzică din copilărie

În această seară, o tânără de 16 ani din Galați, pasionată de muzică de la vârsta de 7 ani, vrea să își depășească emotivitatea și să le demonstreze juraților că are ceea ce îi trebuie pentru această competiție. Iubește să facă sport, a făcut tenis de performanță timp de 9 ani, iar în prezent merge zi de zi la sală, însă visul ei este să fie o cântăreață de succes. După ce vor vedea cât este de emoționată, jurații o vor încuraja să arate ceea ce poate. "Ești pregătită să ne dai pe spate?", o va întreba Marius Moga.

Tânăra de 16 ani ajunsă la SuperStar grație mamei sale

Cu același trac de scenă va veni și altă concurentă, tot de 16 ani. "Sunt foarte emoționată. Inițial nu am vrut să vin, m-a împins mama de la spate", va admite ea înainte de a intra pe scenă. Ce piesă a ales să cânte și pe care dintre cei patru jurați îl va face să spună: "E preferata mea de până acum. E superbă, a cântat foarte bine", a declarat unul dintre jurați.

În această seară nu vor lipsi nici momentele amuzante. Ce o va face pe o concurentă să reinterpreteze o bine cunoscută piesă internațională cu versul "Aș mânca un pui" sau cum se va descurca o concurentă pasionată de spiritualitate și tarot, care va spune că nu a încercat dinainte să ghicească rezultatul, vedem diseară.

SuperStar România poate fi urmărit la PRO TV vineri, de la 20:30.

 

Comentează

Trending