Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Om", prima piesă a noului proiect muzical românesc INORIT

Piața muzicală din România întâmpină un nou proiect intitulat INORIT. La microfon îl putem auzi pe George Gâdei, cunoscut pentru activitatea din trupa Travka. Piesa "Om" este disponibilă în articol, așa că te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork piesa "Om" - INORIT
Artwork piesa "Om" - INORIT │ FOTO: captură YouTube / INORIT

INORIT este un trio experimental creat dintr-o călătorie însorită prin lumea sunetelor. Este un proiect deschis, în cadrul căruia muzicienii experimentează mai multe genuri muzicale bazate pe gusturile și experiențele anterioare ale celor trei membri. Este vorba de George Gâdei (voce, versuri, chitară), Cătălin Constantin (bass, chitara, synth) și Mihai Popescu (tobe, backing vocals).

Piesa cu care a debutat INORIT se numește "Om" și vorbește despre prezentul pe care îl simțim transformat din respirație, în muzica ce ne unește în momente de bucurie și tristețe, exuberanță ori politețe.

Noua piesă poate da startul unei direcții muzicale cuprinzătoare. Un instrumental preponderent de rock alternativ ce însoțește versuri abstracte, creând o stare de calm și melancolie, "Om" este o promisiune că INORIT are ceva de arătat ascultătorilor.

AUDIO: INORIT - OM

Trending