Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui James Blake, "Famous Last Words" - AUDIO

Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic premiat cu Grammy James Blake a lansat o nouă piesă, "Famous Last Words", ce sfidează orice încadrare într-un stil muzical. Melodia se regăsește pe cel de-al cincilea album al artistului,"Friends That Break Your Heart".

Publicat

pe

James Blake - "Famous Last Words" (Artwork single)
James Blake - "Famous Last Words" (Artwork single)

La doar doi ani de la apariția discului "Assume Form", James Blake revine cu un nou single și un nou LP. "Famous Last Words" este compusă de artist, pe partea de producție colaborând cu Dominic Maker și Jameela Jamil. Blake păstrează esența genului soul, abilitatatea sa de a încorpora influențe din muzica electronică, jazz și blues făcând, însă, imposibilă încadrarea lui într-o singură categorie.

"Famous Last Words" se regăsește pe albumul "Friends That Break Your Heart", disc ce va apărea pe piață pe 8 octombrie.

Tracklist "Friends That Break Your Heart" - James Blake:

  1. "Famous Last Words"
  2. "Life Is Not The Same"
  3. "Coming Back" (featuring SZA)
  4. "Funeral"
  5. "Frozen" (featuring JID and SwaVay)
  6. "I'm So Blessed You're Mine"
  7. "Foot Forward"
  8. "Show Me" (featuring Monica Martin)
  9. "Say What You Will"
  10. "Lost Angel Nights"
  11. "Friends That Break Your Heart"
  12. "If I'm Insecure"

AUDIO: James Blake - "Famous Last Words"

James Blake se află în spatele multora dintre cele mai populare și influente albume ale secolului 21. El a făcut parte din producția albumelor "Blonde" de la Frank Ocean și "DAMN", al lui Kendrick Lamar, precum și "4:44" a lui JAY-Z și "Lemonade", de la Beyonce.

Piesa "King's Dead", în colaborare cu Jay Rock, Kendrick Lamar și Future, care a apărut pe coloana sonoră a blockbuster-ului Black Panther, a primit triplă certificare de platină și i-a adus lui Blake primul premiu GRAMMY în categoria "Best Rap Performance".

În 2013, Blake a primit premiul Mercury Prize și a fost nominalizat la premiile GRAMMY în categoria "Best New Artist". Albumul său din 2019, "Assume Form" a ajuns pe locul 21 în Billboard Top 200, marcând cea mai de succes intrare a lui de până acum în acest top. Discul a inclus colaborări cu Travis Scott, Moses Sumney, Rosalía și André 3000.

Nerestricționat de un gen anume, James Blake reușește să aducă fiecărei piese compuse o serie de elemente clasice și o inconfundabilă emoție. Cu aproape 300 de milioane de stream-uri în mai puțin de un an, popularitatea lui James Blake în industria muzicală este în continuă ascensiune.

Comentează

Trending