Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Inception la Masked Singer 2021: o "mască" s-a aflat în spatele altei măști - VIDEO

Cea de-a doua ediție a emisiunii Masked Singer a adus în fața telespectatorilor noi măști gata să cucerească cu interpretări spectaculoase. Din păcate, una dintre ele a părăsit competiția, dezvăluindu-și adevărata identitate. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Emoji
Emoji │ FOTO: PRO TV

Cea de-a doua ediție a show-ului de la PRO TV a venit cu o nouă demascare. Opt personaje s-au duelat în cea de-a două rundă a noului sezon pentru a-și asigura un loc în etapa următoare. Perechile au arătat astfel: Pisica vs. Oul Dragonului, Gheișa vs. Steaua, Pinguinul vs. Emoji și Robotul vs. Șarpele.

Cele opt măști au adus pe scenă momente de neuitat. Personajele au interpretat piese ca "Toxic" (Pisica), "Say Something" (Oul Dragonului), "TOY" (Gheișa), "Bring Me To Life" (Steaua), "Despablito" (Pinguinul), "I want it that way" (Emoji), "Panamera" (Robotul) și "Cancion Del Mariachi" (Șarpele).

În urma duelurilor, patru personaje riscau să ocupe ultimul loc în clasament: Pisica, Steaua, Emoji și Șarpele. După a doua rundă de vot, personajul care a fost eliminat și, prin urmare, demascat a fost Emoji. În spatele măștii s-a aflat solistul Carla's Dreams, "masca" din spatele măștii.

Evoluția personajului Emoji la Masked Singer 2021:

Înainte de a urca pe scenă, Emoji a oferit celor patru detectivi, Mihaela Rădulescu INNA, Alex Bogdan și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei. Cu toate acestea, detectivii au avut de furcă încercând să ghicească cine se află în spatele măștii.

Indiciile oferite de Emoji:

"Sunt cea mai fericită mască din seara asta. Zâmbetul meu e inconfundabil. Pe teren am intrat destul de greu. Imediat cum am pus piciorul pe minge, am știut că ceea ce fac va deveni fenomenal. Am jucat pe toate posturile - portar, mijlocaș, însă cel mai bine m-am descurcat în atac. Nu mi-am asumat singur niciodată reușitele. Am plecat la drum cu o echipă și am devenit din ce în ce mai puternici împreună.

Liga județeană - o nimica toată. Campionatul național l-am avut la degetul mic, dar visul nostru a fost campionatul mondial. Fanele au fost la fel de multe ca și meciurile. Unele s-au calificat, altele au primit cartonaș roșu. De câțiva ani am devenit un reper și îmi place să cred că talentul se poate șlefui. Unde am simțit talent, am încurajat și am împărtășit ceea ce știu".

Părerile juraților despre Emoji:

Indiciile oferite de personaj l-au făcut pe Horia Brenciu să se gândească la un sportiv. Gică Hagi, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu sau Viorel Moldovan au fost câteva nume la care juratul s-a gândit.

"Coapsele lui sunt de om de televiziune, în niciun caz de fotbalist", a spus Mihaela Rădulescu, fiind de părere că sub mască ar putea fi Mircea Badea.

INNA și Alex Bogdan au ghicit domeniul în care activează masca Emoji - muzica. Astfel, INNA a crezut că personajul poate fi jucat de Pepe, iar Alex Bogdan s-a gândit la Smiley.

Ei bine, așa cum s-a menționat anterior, sub masca Emoji s-a aflat solistul Carla's Dreams, care a mărturisit că principalul motiv pentru care a participat la emisiune a fost INNA. Cei doi sunt prieteni de mai bine de 10 ani și lucrează împreună. Piesa cu care a debutat Carla's Dreams este o colaborare cu INNA. Chiar și ținutele celor doi au fost asemănătoare - haine negre cu paiete.

"Nu m-am așteptat niciodată să fii sub mască. Nu m-am așteptat niciodată să ne faci surpriza asta. Era ceva ce nu mi-am imaginat vreodată", a mărturisit INNA.

VIDEO: Momentul personajului Emoji la Masked Singer 2021

Albume noi

INNA a lansat prima parte a albumului "Everything or Nothing"

INNA revine cu un nou album - "Everything or Nothing", deja o tradiție pentru fanii artistei care sunt obișnuiți cu piese noi, compuse și produse în Dance Queen's House.

Publicat

pe

INNA album "Everything or Nothing"
INNA album "Everything or Nothing" │ FOTO: INNA

Proiectul a ajuns la cel de-al patrulea sezon și înseamnă o sesiune de 14 zile într-o casă unde INNA și o serie de compozitori și producători creează muzică, iar procesul artistic este prezentat pe canalul de YouTube al artistei în 8 episoade.

Pentru albumul "Everything or Nothing", INNA a lucrat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi ca producători, iar ca songwriters cu IRAIDA și Minelli, dar și cu Breyan Isaac, premiat Grammy și BMI, care a mai colaborat cu INNA pentru piesa "VKTM", dar și cu artiști internaționali precum Nicki Minaj, Travis Scott, Charlie Puth, Lil Uzi Vert, Migos, Wiz Khalifa, David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Waka Flocka, Kesha, Britney Spears.

Prima parte a albumului "Everything or Nothing" include 6 piese, printre care "Cheeky", lansată în urmă cu o lună și care are deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube, "Love Me", "I Follow", "Everything or Nothing", "Imagination" și "Be My Lover", cu un sound electrizant.

"An nou, album nou de la Dance Queen's House! Mă bucur că în sfârșit vi-l pot prezenta! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect. Bucurați-vă de muzică!", a spus INNA.

În urma primelor trei sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu super hiturile "Flashbacks" și "Maza", albumul "Champagne Problems", dar și "Just Dance".

INNA, una dintre cele mai de succes artiste din România, cu o impresionantă carieră internațională, are peste 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, peste 7 milioane de abonați pe YouTube și peste 11 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Acesta este și un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate la nivel mondial, peste 1000 de concerte, cu colaborări cu artiști relevanți români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Citește în continuare

Muzică nouă

David Puentez și INNA au lansat piesa "The Love" - AUDIO

DJ-ul și producătorul David Puentez împreună cu INNA încheie anul în forță cu piesa "The Love". Compoziția dance este disponibilă pentru ascultat în articol.

Publicat

pe

David Puentez și INNA - "The Love"
David Puentez și INNA - "The Love" │ FOTO: captură YouTube / David Puentez

David Puentez și INNA colaborează pentru prima dată și trimit publicul într-o aventură de mare viteză. Colaborarea îmbină cu ușurință abilitățile de producție ale lui Puentez cu vocea captivantă a INNEI, rezultând într-o piesă care promite să cucerească toți entuziaștii dansului. "The Love" este o reinterpretare a melodiei "Everytime We Touch", lansată original de Cascada.

"Este entuziasmant să pot readuce la viață, alături de David Puentez, o piesă iconică pentru trecut. Bucurați-vă de ea, distrați-vă și răspândiți <<The Love>>, a declarat INNA.

"The Love" invită ascultătorii într-o călătorie în lumea iubirii, a pasiunii și entuziasmului. Piesa creează o cursă palpitantă prin muzica electronică up-tempo, combinată cu versuri puternice, încurajând o dezlănțuire pe ringul de dans.

David Puentez este recunoscut pentru hit-urile sale din anii 2000, de exemplu "Superstar", dar și pentru remix-urile oficiale pentru artiști de primă clasă precum Tiësto, Jonas Blue, Post Malone și Rita Ora.

Anul acesta, INNA a lansat albumul "Just Dance" care include 11 piese într-o nouă direcție muzicală pe care artista a abordat-o, piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, obținute în urma unui alt proiect devenit deja statement pentru INNA: Dance Queen's House. Aceasta este o sesiune muzicală de 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și compozitori precum Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alex Cotoi, Iraida, iar procesul creativ a fost prezentat publicului într-o serie de vloguri.

AUDIO: David Puentez & INNA - The Love

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023

Trofeul Vocea României 2023 și premiul de 100.000 de euro au ajuns la Alexandra Căpitănescu. Finala competiției de voci a avut loc pe 15 decembrie, iar cei patru concurenți rămași în joc și-au scos toate armele din dotare pentru marele premiu. Te invităm să citești rezumatul ediției.

Publicat

pe

Alexandra Căpitănescu la Vocea României 2023
Alexandra Căpitănescu la Vocea României 2023 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. În urma voturilor telespectatorilor, Alexandra Căpitănescu a primit titulatura de Vocea României 2023, premiul în valoare de 100.00 de euro și invitația de a susține un recital la Electric Castle.

În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finaliștilor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2023

  • Locul 1: Alexandra Căpitănescu
  • Locul 2: Vlad Musta
  • Locul 3: Melisa Antonesi
  • Locul 4: Alex Maxim

Rezumatul finalei Vocea României 2023

Irina Rimes și Vlad Musta au deschis seara cu un moment energic și coregrafic. Cei doi au interpretat piesa "Uptown Funk".

Theo Rose a apreciat prietenia care s-a format între Irina și Vlad, iar Horia Brenciu a adăugat:

"E pentru prima dată când o văd pe Irina dansând. Lucru istoric."

Smiley a spus:

"Vă stă foarte bine împreună. Mie îmi place foarte tare Vlad. Mă bucur că ai ajuns în finală. E o mândrie și pentru mine că am avut mână bună. Arăți foarte bine, cânți foarte bine, ești făcut să fii pe scenă. Sper să mai am ocazia să lucrăm împreună."

Alex Maxim din echipa Smiley a urmat pe scenă și a cântat piesa "I Want To Break Free".

"Freddie Mercury e o provocare pentru oricine. Alex, mie îmi place de tine, îmi place că ai încercat să amesteci registrele. Tu ai adus-o la tine [piesa]. Te felicit, a spus Chirilă, încurajându-l pe Alex să continue cu muzica. 

Irina Rimes a menționat:

"Tu ai unul dintre cele mai frumoase parcursuri la Vocea României. Felicitări, you broke free!"

Smiley, cel care a fost martorul transformării lui Alex, a concluzionat:

"Pentru mine e o mare bucurie că te-am cunoscut. Felul în care simți tu muzica e special!"

A urmat un alt duel la Vocea României 2023. Tudor Chirilă și Alexandra Căpitănescu au adus emoție pe scenă cu "Shallow".

"Ești minunată, ai o voce atât de caldă și atât de frumoasă! Tudor te-a completat frumos. Îmi place mult că ai ales piesa asta. Este o surpriză din partea lui Tudor alegerea piesei", a declarat Irina.

Horia Brenciu a spus:

"Am văzut una dintre cele mai frumoase legături pe care a avut-o Tudor la Vocea României. Mă bucur că îi priesc duetele. Felicitări!"

Tudor a menționat că a ieșit din zona sa de confort cu "Shallow" pentru că și-a dorit să o audă pe Alexandra interpretând această melodie și speră că a reușit să o pună în valoare.

Horia Brenciu, Theo Rose și Melisa Antonesi au interpretat un melanj de "Canzone d'amore" și "Sara perche ti amo".

"Ați fost foarte mișto! E clar că personalitatea lui Horia și dragostea lui pentru entertainment și-au pus amprenta pe trio-ul ăsta. A fost un moment mai mult decât antrenant. Aici poți să vezi avantajele unui scaun dublu. Felicitări, Melisa, ți-a sunat bine vocea alături de ei", a spus Tudor.

Irina a spus că cei trei s-au sincronizat foarte bine și s-a văzut bucuria de a cânta. Artista i-a transmis lui Horia:

"Între două nu te plouă, dar pe tine te-a plouat cu stele."

Smiley a livrat o glumă:

"Mă bucur foarte tare că ați ales o piesă din repertoriul lui Horia."

Seria momentelor solo a continuat cu Vlad Musta. Concurentul a cântat "It's a Man's Man's Man's World".

"Ăsta a fost un punct foarte important în cariera ta. Mă bucur că ați menținut chitara.", a declarat Horia Brenciu.

Chirilă a spus:

"Foarte mișto! Îmi place că Irina a mers pe același pattern. E un moment închegat, un moment bun. Felicitări!"

Smiley a conchis:

"Mă bucur foarte tare că Irina a reușit să deschidă ceva din cufărul tau închis destul de ermetic. E prima dată când te văd așa de nebun pe scenă. Foarte bine ți-a stat! Sunt bucuros că ți-a ieșit bine."

Primul invitat special al serii a fost Adrian Minune care a cântat alături de Alex Maxim piesa "Ederlezi".

Alexandra Căpitănescu a revenit pe scena de la Vocea României 2023 cu un moment solo. Concurenta a interpretat melodia "Alone" (Heart).

"E una din piesele mele preferate. Acutul este locul în care te simți ca peștele în apă. Am văzut foarte clar că îți place să fii pe scenă", a spus Horia.

Colega de scaun, Theo Rose, a adăugat:

"Se vede că ești un om bun și o fată deșteaptă care știe cum să-și împartă concentrarea și energia. Sper și cred că ești o nouă Laura Stoica".

Smiley a completat:

"Tu ai ceva din Laura Stoica, dar ai ceva și din Dida Drăgan. Notele pe care le atingi sunt impresionante de-a dreptul. Ar fi mare păcat să nu auzim vocea asta din ce în ce mai mult și pe radio, și pe net."

Melisa Antonesi și Miță de la Bere Gratis au emoționat telespectatorii cu piesa "Caruso".

Vlad Musta a făcut duet cu Dora Gaitanovici și au interpretat "I Don't Want to Miss a Thing".

Alex Maxim a cântat alături de Smiley melodia "În Lipsa Mea".

"Mie mi-a plăcut mai mult reorchestrarea. E frumos că Smiley s-a pus în planul doi. Mi-a plăcut!", a spus Tudor Chirilă.

Theo Rose a declarat:

"Mă bucur tare că am auzit piesa asta la Vocea României și sunt foarte fericită de întâlnirea ta cu Smiley."

Melisa Antonesi a revenit pe scenă cu o interpretare solo. Concurenta din echipa Horia & Theo a cântat "Lume, lume".

"Foarte bună interpretarea, se vede că ai avut-o pe Teo antrenoare la piesa asta. Te-a scos din zona de confort și îți stă foarte bine", a spus Smiley.

Irina Rimes a declarat:

"Tot momentul tău a fost ca un măr suculent din care am gustat."

Ultima reprezentație artistică a serii a fost construită de Alexandra Căpitănescu și Adrian Nour. Cei doi au interpretat "The Phantom of the Opera".

Citește în continuare

Trending