Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele are un nou album, dar și un nou iubit

Adele este o prezență destul de timidă pe Instagram, însă atunci când alege să împărtășească ceva publicului, informația e preluată peste tot. Din cea mai recentă postare aflăm că artista are un nou iubit, iar din tabloide că albumul pe care toată lumea îl așteaptă ar putea apărea în decembrie.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele se bucură de o perioadă fericită pe plan sentimental. În perioada pandemiei, artista l-a cunoscut pe Rich Paul, agentul sportiv al lui LeBron James. Cei doi au început să iasă împreună în urmă cu câteva luni, presa de scandal începând să speculeze pe tema unei posibile relații după ce au fost zăriți în New York luând cina împreună, ulterior fiind pozați și la un meci de baschet. Relația a fost confirmată de Adele duminică, pe Instagram, în cea mai recentă postare artista publicând prima sa poză cu Rich Paul. Fără prea multe detalii, dar cu un emoticon explicit, respectiv o inimă, Adele a împărtășit publicului că este, într-adevăr, într-o relație cu agentul sportiv, fotografia fiind realizată la nunta jucătorului NBA Anthony Davis, la care cei doi au participat recent.

Adele confirmă relația cu Rich Paul în cea de-a treia fotografie a ultimei sale postări de pe Instagram

Potrivit unor informații apărute în revista People, relația lor este una relaxată, amândoi simțindu-se foarte bine împreună.

"Au prieteni în comun, iar asta a fost plăcut pentru amândoi. Se simte bine, se distrează. Adele s-a relaxat foarte mult. Nu mai este atât de reținută cum era în perioada căsniciei", a declarat o sursă apropiată artistei.

Adele s-a despărțit de Simon Konecki în 2019, divorțul soluționându-se la începutul acestui an. Cei doi împart custodia fiului lor, Angelo.

Când apare noul album al lui Adele

Întrebarea care arde pe buzele tuturor rămâne, însă, când vom putea asculta noile piese ale artistei. Informații privind viitorul ei album au tot apărut în tabloide, însă nimic nu a fost confirmat până în prezent.

Ultimele speculații, apărute în The Mirror, ar indica o posibilă lansare în decembrie, în perioada Crăciunului.

"Noul album al lui Adele este cel mai așteptat material al anului. Trebuia să apară de mult, dar casa ei de discuri vrea ca albumul să fie lansat înainte de Crăciun, pentru a putea programa un concert în Vegas."

Potrivit acestei surse, care a făcut dezvăluiri pentru The Mirror, Adele și cei din management-ul ei ar fi în discuții cu BBC America pentru o potențială transmisiune la nivel internațional a acestui concert din Vegas. Va fi un show de lansare de album, ulterior urmând să fie programate și alte concerte.

Noul album al lui Adele, al cărui titlu nu a fost încă stabilit, ar fi trebuit să apară anul trecut, dar lansarea a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending