Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2021: Află ce concurenți au cucerit jurații în cea de-a doua rundă de audiții - VIDEO

Cel de-al zecelea sezon X Factor a continuat vineri, 10 septembrie, cu cea de-a două rundă de audiții. Noi concurenți au urcat pe scenă și au demonstrat că au factorul X. Te invităm să citești rezumatul ediției.

Publicat

pe

Concurenți a doua rundă de audiții X Factor 2021
Concurenți a doua rundă de audiții X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

A doua seară de X Factor a debutat cu un moment dedicat regretatului Adi Bărar. Trupa Cargo a urcat pe scenă și a emoționat audiența cu o piesă dedicată muzicianului care s-a stins din viață în luna martie a acestui an.

Emisiunea a continuat cu participanți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă. Cei patru antrenori au ciulit urechile și au cooptat în echipele lor concurenți care pot câștiga marele premiu.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scenă în a doua seară de X Factor 2021

Rebeca Drăgan

Rebeca a venit din Constanța să cucerească jurații de la X Factor. Tânăra de 18 ani a declarat că muzica este totul pentru ea. A început să ia lecții de canto la vârsta de 12 ani, a urmat o școală muzicală și e pregătită să urce pe cele mai mari scene muzicale.

Rebeca a cântat piesa "I don’t wanna to be you anymore" a lui Billie Eilish și se află pe lista de așteptare cu 3 DA. Florin Ristei nu a fost convins de interpretarea concurentei, însă a văzut potențial în vocea ei.

Hania

Hania este originar din Roma și a impresionat cu look-ul excentric și vocea spectaculoasă. Concurentul a mărturisit că este pasionat de muzica rock, dragoste insuflată de tatăl său. Aplecarea pentru acest gen muzical s-a văzut și la X Factor unde Hania a cântat "Come Together", varianta celor de la Aerosmith.

Jurații au fost cuceriți de moment și l-au răsplătit cu 4 DA.

"Arăți și ești ca un rockstar! Îmi place. Ai personalitate, ești diferit, ești ceea ce căutăm la X Factor. Bravo!", a declarat Delia.

Yarin Andrei Lupu

Yarin are 18 ani și este din Pitești. Este pasionat de kickboxing și muzică, pentru cea din urmă câștigând numeroase premii. Concurentul a interpretat piesa "Broken Bones" și a primit 3 DA. Ștefan Bănică nu a fost impresionat, fiind de părere că X Factor e un concurs serios, iar Yarin mai are de lucru.

Bronislava Rotaru

Bronislava a venit la X Factor tocmai din Chișinău. Are 25 de ani și s-a declarat "multifuncțională". A studiat economia, actoria, este pasionată de fizică, astrologie și numerologie, iar în prezent se ocupă de muzică și design vestimentar.

Bronislava a cântat piesa "Dance Monkey" și se află pe lista de așteptare după ce a primit 3 DA de la Delia, Loredana și Ștefan.

Radu Bădilă

Radu i-a surprins plăcut pe cei patru jurați. De profesie excavatorist, concurentul a mărturisit că iubește muzica și a venit la X Factor doar ca să vadă dacă are factorul X. Radu a ales să cânte "Tennessee Whiskey" și a primit 3 DA, fiind acum pe lista de așteptare a Loredanei.

"Eu sincer mă așteptam să-ți sapi groapa singur, dar ai cântat bine de tot. Bravo!", a spus Florin Ristei.

Claudiu Chichirău

Claudiu are 19 ani și este originar din Iași. Concurentul a moștenit talentul de la tatăl său care este interpret de muzică populară. Acesta din urmă chiar a urcat pe scenă la cererea juraților. După acest moment, lumina reflectoarelor a revenit pe Claudiu care a cântat piesa "You Are The Reason".

Timbrul special și emoția transmisă i-au făcut pe jurați să spună DA, astfel că tânărul concurent merge direct în Bootcamp, în echipa lui Ștefan Bănică.

Eva Țurcanu

Eva și-a îndeplinit visul de a cânta pe scena de la X Factor. Concurenta în vârstă de 15 ani a cântat piesa "What A Wonderful World". Prezența delicată și vocea specială a Evei i-au cucerit pe jurați. Aceștia i-au oferit 3 DA, adolescenta aflându-se pe lista de așteptare a lui Florin Ristei.

Elvis Silistra / Majii

Elvis Silistra, pe numele de scenă Majii, a creat un moment deosebit pe scena de la X Factor. Concurentul a mărturisit că nu s-a născut cu un talent extraordinar în muzică, însă a experimentat foarte mult. Este foarte pasionat, iar acest lucru se observă în felul în care compune, produce și regizează propriile videoclipuri. Elvis a interpretat o compoziție proprie și a mers mai departe cu 4 DA. 

"A sunat foarte bine. Producția a sunat foarte bine", a comentat Delia.

Leyla Salman

Leyla Salman are 27 ani, este din București, dar are origini arabe. Tatăl ei este din Kuweit, iar mama este româncă. Dacă nu era deja evident, marea pasiunea a concurentei este muzica. Este vocal couch și studiază la Complete Vocal Institute din Danemarca.

Concurenta a interpretat piesa "One and Only" (Adele). Tehnica și vocea puternică i-au impresionat pe jurați. Delia, Ștefan și Florin i-au acordat votul de încredere. Loredana a dorit să mai aștepte până să spună DA, astfel că Leyla este pe lista de așteptare.

Hip Hop Ferentari

Hip Hop Ferentari înseamnă Cornel, Alex și George, trei tineri care au urcat pe scena X Factor să facă ce le place: să transmită un mesaj. Trupa a fost înființată în urmă cu opt și are la activ două mixtape-uri și un album.

"Voi vreți să vă depășiți condiția. Veniți dintr-un cartier din București care nu e tocmai cel mai wow. E mare lucru că ați ajuns aici și că sunteți o voce a acelor oameni de acolo. Felicitări pentru asta!", a spus Loredana.

Trupa se află pe lista de așteptare a Deliei, după ce au primit 3 DA din partea juraților.

Claudiu Moise

Claudiu i-a emoționat până la lacrimi pe jurații de la X Factor. Concurentul vine din Slobozia și este student la ASE. Tânărul suferă de o afecțiune de vorbire care se agravează când este foarte agitat. Cu toate acestea, Claudiu și-a găsit curajul să urce pe scenă și să interpreteze o piesă rap compusă chiar de el.

Maniera în care Claudiu s-a eliberat de orice barieră a demonstrat încă o dată că muzica poate fi un real miracol. Jurații au fost impresionați și s-au ridicat în picioare.

"Atât de tare m-a cutremurat puterea lui de a încerca să-și depășească această problemă în viață", a mărturisit Loredana.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Cătălin Chiriac, tânărul de 18 ani care a cântat piesa lui Justin Bieber, "Love Yourself".
  • David Arseni care a interpretat melodia "Shallow".

Muzică și film

"Căsătoria", filmul regizat de Bendeac, a primit un trailer - VIDEO

Prima doză de umor din pelicula "Căsătoria" ajunge la public sub forma unui trailer amplu, de două minute și jumătate. Comedia scrisă și regizată de Mihai Bendeac va avea premiera în cinematografe pe 6 decembrie.

Publicat

pe

Bendeac în filmul "Căsătoria"
Bendeac în filmul "Căsătoria"

"Căsătoria" este o comedie ce spune povestea a trei prieteni: Pagubă, Arsenie și Conașu. Cei trei pornesc într-o extraordinară aventură în căutarea victimelor perfecte care să le întrețină cu mulți bani dependența de jocuri de noroc. Când totul pare a merge conform planului, lucrurile o iau razna.

Pe Mihai Bendeac îl vom vedea în rolul lui Pagubă, Liviu Pintileasa va fi Conașu, iar Vlad Drăgulin Arsenie. Din distribuţia filmului mai fac parte Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Lucian Ionescu, Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Serghei Mizil, Andra și Loredan Groza.

"Viața, prieteni dragi, nu e despre a fi pe val, ci despre a face valuri", spune Conașul în primul trailer al peliculei "Căsătoria", creionând astfel trăsăturile de caracter ale personajului.

În trailer-ul de două minute și jumătate al filmului facem cunoștință și cu Pagubă și Arsenie, dar și cu alte personaje, interpretate de nume cunoscute precum Serghei Mizil, Nicole Cherry, Andra și Loredana Groza.

VIDEO: "Căsătoria" - Trailer Oficial

Înainte de premiera filmului, programată pe 6 decembrie, Mihai Bendeac a transmis publicului viziunea sa cu privire la acest proiect.

"Eu cred că un film poate fi judecat abia după câteva zeci de ani. Cele cu adevărat bune sunt urmărite peste generații și mi-aș dori să fie cazul. Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte.

Ce am aflat în ultimii 3 ani? Păi știu sigur un lucru. Cinema-ul, așa cum înțeleg eu să-l fac, implică enorm de multă muncă. Iar dacă oamenilor nu le va plăcea filmul acesta, sigur n-aș avea puterea, pe viitor, să o iau de la capăt.

Până una alta, alături de o formidabilă echipă, am creat această producție filmată în peliculă și marea mea bucurie ar fi să știu că cei care pășesc în sălile de cinema, copii, adolescenți, maturi, vârstnici, vor ieși de acolo fericiți. Restul nu contează", a scris Mihai Bendeac într-un reel publicat pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Muzică și film

Află când apare în cinematografe comedia "Mentorii"

"Mentorii" are toate ingredientele pentru a deveni una dintre cele mai apreciate comedii ale anului viitor: o distribuție cu actori îndrăgiți, dar și cu cele mai urmărite personalități din spațiul public, umor inteligent, comic de situație, personaje bine conturate și cu o chimie extraordinară.

Publicat

pe

Poster "Mentorii"
Poster "Mentorii" │ FOTO: Magic Maker Communication

"Mentorii", primul film produs de Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD Universe, se lansează în cinematografele din toată țara pe 28 februarie 2025.

În rolurile principale îi găsim pe Cătălin Bordea, Loredana, Dorian Popa și Radu Bucălae, cărora li s-au alăturat actori renumiți, creatori de continut, sportivi talentați, oameni de media sau artiști precum MIRA, Doina Teodoru, Adrian Titieni, Mario Fresh, Bogdan Drăcea, Tina Duceac, Cătălin Oprișan, Dan Frînculescu, Mihai Petre, Emil Rengle, Alejandro Fernandez, Raluca Bădulescu, Silviu Mircescu, Joseph Adam, Andrei Bordeianu, Meko Selim (Mekomko). Pe lângă aceștia, producătorii au pregătit și câteva apariții surpriză ale unor personalități din showbiz, ce își vor face simțită prezența pe parcursul filmului.

Află cum poți câștiga invitații VIP la gala de lansare a filmului în cinematografele din România

Producătorii filmului "Mentorii" au pregătit și surprize pentru fanii comediei, care deja s-au reunit în număr extrem de mare pe platformele de social media ale lungmetrajului. Peste 10.000 de fani urmăresc cu interes scenele de tip "behind the scenes" postate pe conturile sociale ale comediei. Cei care se înscriu în concurs pot câștiga invitații VIP la avanpremiera filmului și vor putea savura comedia alături de actorii din film. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe site-ul oficial al filmului și vor intra automat în tragerea la sorți pentru cele 10 invitații duble. Concursul se desfășoară în perioada 15 octombrie - 1 februarie 2025.

"Mentorii" este un film care oglindește, prin umor și ironie, fenomenul pe care îl întâlnim zi de zi pe rețelele sociale și nu numai - acela al "specialiștilor" mereu pregătiți să ne ofere cele mai rapide scurtături pentru a atinge bunăstarea materială, fizică sau spirituală. Comedia își propune să arate spectatorilor întâmplări pe care le-au trăit și ei cel puțin odată în viață.

"Într-o lume în care internetul ne bombardează cu modele de urmat, este esențial să ne amintim că toate răspunsurile de care avem nevoie sunt deja în noi. Din punct de vedere stilistic, am optat pentru gag-uri minuțios gândite, cu pauze bine plasate, menite să accentueze momentele comice și să adauge un ritm natural, aproape muzical, în care tensiunea crește și explodează în hohote de râs. Fiecare scenă este construită cu atenție la detaliu pentru a maximiza impactul comic și pentru a menține publicul captivat pe toată durata filmului. Am râs mult la filmări, râdem la montaj și sper că vom râde împreună și în sălile de cinema, locul în care energia comediei și mesajul filmului se vor îmbina perfect. Ne vedem, deci, din 28 februarie, doar în cinematografe", a declarat Adrian Tapciuc, regizorul filmului.

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Caravana X Factor 2024 pornește la drum; află programul preselecțiilor

Un nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor revine în curând la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă a audiţiilor va purta caravana X Factor în principalele oraşe ale ţării, în căutarea următorului super star al României, începând din 2 septembrie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Logo X Factor 2024
Logo X Factor 2024 │ FOTO: Antena 1

Cei care îşi doresc să dea visului lor o scenă, sunt aşteptaţi pe 2 septembrie la Vega Hotels din Galaţi, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor şi producătorul muzical al emisiunii, Florin Ristei.

"Anul acesta caravana începe chiar la mine acasă, la Galaţi. Îi aşteptăm încă de la primele ore ale dimineţii pe toţi cei care au încredere în vocea şi charisma lor, la Vega Hotels. Preselecţiile sunt doar primul pas pentru împlinirea unui mare vis, dar mereu am spus-o, drumul lor spre celebritate chiar de acolo începe! Vă aşteptăm la Galaţi, pe 2 septembrie!", a declarat Florin Ristei.

Următoarea oprire a caravanei X Factor va avea loc la Iaşi, pe 4 septembrie, la Grand Hotel Traian. Urmează București (7 - 8 septembrie), Timișoara (11 septembrie) și Cluj-Napoca (13 septembrie).

X Factor, talent show-ul care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România revine cu un nou sezon, ce îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatori parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu.

În plus, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator. El are în palmares statutul de mentor câştigător al primului sezon al emisiunii, alături de concurentul său, Andrei Leonte.

Citește în continuare

Trending