Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Trailer-ul sezonului 5 "La Casa de Papel" (Vol. 1) anunță un final dramatic pentru El Profesor - VIDEO

"La Casa de Papel" ("Money Heist" / "Fabrica de bani") a ajuns la cel de-al 5-lea și ultimul sezon. Primele 5 episoade (Volume 1), vizionabile pe Netflix începând cu data de 3 septembrie, duc personajele în cele mai întunecate scenarii de până acum, în trailer-ul primei părți a sezonului El Profesor părând lipsit de scăpare.

Publicat

pe

Money Heist: Part 5 Vol. 1 | Trailer | Netflix
Money Heist: Part 5 Vol. 1 | Trailer | Netflix │ FOTO: Captură YouTube

Așa cum anunța creatorul serialului, Álex Pina, sezonul 5 "La Casa de Papel" va fi unul plin de suspans și piperat cu situații limită. În trailer-ul de prezentare a primei părți a sezonului, respectiv Volume 1, ni se indică direcția în care va curge firul narativ și posibilele ieșiri din scenă ale unora dintre personaje.

Aflăm că El Profesor, interpretat de Álvaro Morte, a fost capturat de inspectorul Sierra, și, pentru prima oară, nu pare să aibă scăpare. Aflăm și ce planuri are colonelul Tamayo (Fernando Cayo), dar și cât de dificil a fost pentru Tokyo (Úrsula Corberó) să-și petreacă 100 de ore închisă în Banca Spaniei.

"Acesta nu mai este un jaf. Acesta este război", e replica pe care o auzim în trailer, publicul fiind astfel anunțat că sfârșitul se apropie și că evadarea nu va mai fi o opțiune.

VIDEO: "La Casa de Papel" (Vol. 1) | Official Trailer | Netflix

Prima parte a celui de-al cincilea sezon "La Casa de Papel" va apărea în toamnă, pe 3 septembrie, iar cea de-a doua parte va avea premiera pe Netflix pe 3 decembrie. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui teaser misterios, pe care îl puteți urmări într-un articol anterior.

Ce personaje rămân / se întorc în sezonul 5 "La Casa de Papel" și ce actori noi se alătură distribuției

Nairobi se va întoarce în sezonul 5, actrița Alba Flores apărând în distribuția primului episod. În sezonul 5 vom revedea, de asemenea, personajele principale, precum și pe:

  • Olalla Hernández în rolul Amandei
  • Fernando Cayo în rolul lui Coronel Tamayo
  • Luka Peros în rolul lui Marsella
  • Belén Cuesta în rolul Manilei

Serialul se va bucura și de o serie de actori noi în distribuție, precum Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado și José Manuel Seda.

Serialul fenomen "La Casa de Papel" a înregistrat un record de vizualizări cu sezonul patru, acesta depășind pragul de 65 de milioane de vizionări. Producția fost apreciată și de către critici, fiind premiată cu Emmy în categoria Best Drama Series.

Comentează

Trending