Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SAGA Festival anunță categoria de bilete Rave Pit, care oferă acces în DJ booth

Pentru prima dată în România, SAGA Festival pune în vânzare categoria Rave Pit, pentru scena techno. Cei care își doresc să fie mai aproape de artiștii lor preferați și să aibă o experiență unică în timpul festivalului își pot achiziționa bilete din această categorie, asigurându-și un loc în DJ booth.

Publicat

pe

Techno Rave Pit la Saga Festival 2021
Techno Rave Pit la Saga Festival 2021 │ FOTO: Saga Festival

Amelie Lens, Carl Cox, Deborah De Luca, Maceo Plex, Mahony, Joyhauser, Dubfire, Chris Liebing, Reinier Zonneveld, Spartaque, Monika Kruse, Enrico Sangiuliano, Adam Beyer, ADIN, Joris Voorn, Kolsch și ANNA sunt artiștii scenei techno alături de care participanții au ocazia să petreacă cele trei zile de festival, direct din spatele lor.

Locurile pentru această categorie specială sunt limitate și le oferă ocazia festivalierilor să se distreze chiar de lângă artiștii lor preferați de techno. Biletele pot fi cumpărate online. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități

SAGA Festival pune la dispoziție 200 de abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități și câte un însoțitor. Cei care își doresc să participe la festival se pot înscrie, pentru a beneficia de gratuitate, printr-un mail trimis la info[at]sagafestival.com.

Accesul la SAGA Festival 2021

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

  • un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore
  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore
  • un certificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni
  • un certificat digital de vaccinare

Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 10 septembrie 2021

SAGA Festival 2021

Loc
Romaero
Comentează

Trending