Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Rihanna este oficial cea mai bogată femeie din muzică, deși nu a mai lansat un album de 5 ani

Rihanna este o femeie de afaceri cu un succes răsunător. Chiar dacă cel mai recent album, "Anti", apărea în 2016, în ultimii 5 ani averea artistei a crescut enorm. E depășită în topul Forbes doar de o cunoscută realizatoare TV.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna │ FOTO: Captură YouTube

Rihanna și-a luat o pauză prelungită de la muzică, dar, cu toate acestea, prosperă. Averea artistei crește de la un an la altul, chiar dacă, la prima vedere, cariera ei ar părea că a intrat într-un ușor declin.

În 2016 apărea albumul "Anti", discul venind la 4 ani de la albumul anterior, cea mai lungă pauză luată de artistă până la momentul respectiv, înainte obișnuind să lanseze câte un LP în aproape fiecare an. Riri nu a stat însă, degeaba, din 2016 încoace. A pus bazele brandului de cosmetice Fenty Beauty și ulterior a lansat linia de lenjerie intimă Savage x Fenty, afaceri ce s-au dovedit a fi atât de profitabile încât averea Rihannei a ajuns la 1,7 miliarde de dolari. Creșterea este considerabilă, dacă luăm în seamă faptul că în urmă cu doi ani averea ei era estimată la 600 de milioane de dolari.

Cum a ajuns Rihanna atât de bogată

Riri deține 50% din acțiunile companiei Fenty Beauty, partenerul ei fiind gigantul francez de bunuri de lux LVMH, condus de miliardarul Bernard Arnault. Lansat în septembrie 2017, Fenty Beauty producea 100 de milioane de dolari în doar primele săptămâni de existență pe piață, acest succes datorându-se popularității Rihannei și celor 71 de milioane de urmăritori de pe Instagram, de la momentul respectiv. În prezent, Riri se bucură de o popularitate și mai mare, având 103 milioane de urmăritori pe Instagram și 102 milioane de urmăritori pe Twitter. Nu e de mirare, astfel, că valoarea brandului Fenty este evaluată în prezent la 2,8 miliarde de dolari și că 1,4 miliarde de dolari din averea Rihannei provin din succesul acestei companii.

Cât despre cealaltă parte a averii sale, respectiv 300 de milioane de dolari, aici intră veniturile obținute din muzică și actorie. Chiar dacă în ultimii 5 ani nu a mai lansat niciun album, hiturile ei produc în continuare venituri, iar rolurile ei din filme precum "Valerian and the City of a Thousand Planets" (2017) și "Ocean's 8" (2018) au adus, cu siguranță, niște încasări pe măsura popularității artistei.

În topul Forbes, care a oferit toate aceste informații despre averea Rihannei, artista din Barbados este surclasată doar de Oprah Winfrey. Riri devine astfel, oficial, cea mai de succes femeie din muzică, deși o mare parte din averea ei este o consecință a spiritului ei antreprenorial.

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending