Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Scena principală UNTOLD 2021 va avea 28 de metri înălțime

Organizatorii UNTOLD au început construcția ediției din 2021 a festivalului, la care sunt așteptați o parte dintre cei mai buni DJ-i ai lumii. Scena principală va avea peste 800 de metri pătrați de ecran led și 28 de metri înălțime.

Publicat

pe

│ FOTO: UNTOLD Festival

Organizatorii UNTOLD au început construcția celui mai mare festival din Europa organizat în acest an. Producția celei de-a 6-a ediții va fi una cu adevărat impresionantă, din toate punctele de vedere, de la decoruri, la poveste, personaje, dansatori, artiști și fani din întreaga lume. Cele 7 scene ale evenimentului vor dezvălui tărâmul magic UNTOLD și conceptele sale unice.

Pentru ca magia UNTOLD să fie completă, 230 de camioane au adus aparatura necesară pentru toate scenele. Peste 1.600 de oameni, din peste 10 țări, lucrează pentru a asigura producția festivalului, care are loc în mai puțin de trei săptămâni.

Cum va arăta scena principalăsceUNTOLD 2021

Scena principală va avea peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălțime, peste 90 de metri la bază și o deschidere de 18 metri. Doar decorul pentru mainstage, care are peste 2.000 mp, este adus de 18 camioane în Cluj-Napoca. Pe aceeași scenă vor fi încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna – The Rising și personajelor sale mitice.

Transilvania este un teritoriu prins între legendă și mit, un univers nedeslușit, un loc perfect pentru experiențe unice. La fiecare ediție a festivalului UNTOLD fanii descoperă o altă poveste, o lume între imaginar și real: Magicianul, vrăjitorii, dragonii, zânele, druizii, nimfele, dansatorii care se joacă cu focul, toți într-o perpetuă conexiune.

Luna este protectoarea festivalului în acest an și reprezintă sursa unei energii colective, a unei conexiuni puternice și a energiei pozitive care încarcă întreaga omenire. Luna va veghea scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga și mulți alții.

Producția spectaculoasă a scenelor secundare

Scena Galaxy va avea forma unei elipse cu o lățime de 27 de metri și o înălțime de 11 metri. Aici va fi creat un univers care, cu puterea muzicii, îi poartă pe spectatori într-o călătorie unică, plină de energie, ghidul fiind de fiecare dată altul: Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Claptone sau Tale Of Us. Fiecare artist va deschide un portal special muzical.

Scena Alchemy va avea 26 de metri lățime și 20 de metri înălțime și va fi acel univers în care fanii se simt liberi, în care nu există bariere de comunicare, iar experiențele memorabile abia așteaptă să fie trăite.

Lumea mistică a alchimiștilor e reprezentată de Netsky, Chase & Status, Rudimental, Wilkinson, Dub FX & Woodnote dar și cei mai cunoscuți artiști români din rap, trap, hip-hop, grime, dubstep sau drum&bass.

UNTOLD 2021 are loc între 9 și 12 septembrie. La eveniment au acces fanii vaccinați (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), testați (antigen sau PCR) sau care au trecut prin boală (și se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending