Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Oliver Heldens și Robin Schulz se alătură lineup-ului SAGA Festival 2021

DJ-ii Oliver Heldens și Robin Schulz vin în septembrie la SAGA Festival. În lineup-ul evenimentului au fost confirmați și Alan Walker, Clean Bandit și Don Diablo.

Publicat

pe

Robin Schulz / Oliver Heldens
Robin Schulz / Oliver Heldens │ FOTO: Saga Festival

Oliver Heldens ocupă locul 8 în Top 100 DJ Mag și s-a făcut remarcat prin sound-ul său eclectic. Are numeroase piese no 1, precum Turn Me On și Gecko, și milioane de streamuri pe platformele digitale, fiind unul dintre superstarurile muzicii house. Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai de succes DJi și producători, Oliver este un adevărat perfecționist, lucrează foarte mult în studio, este orientat către inovație și gândește estetica fiecărui proiect al său în cel mai mic detaliu.

După zeci de lansări de succes în 2020, Oliver a fost desemnat cel mai bine vândut artist de pe Beatport, a fost în top 10 DJ Mag pentru al treilea an consecutiv și a rămas în topul artiștilor cu cele mai multe streamuri din lume de pe Spotify. Oliver a fost și este headliner al unor festivaluri celebre precum Coachella, Glastonbury, EDC, Lollapalooza, Tomorrowland și Ultra.

Robin Schulz este unul dintre cei mai de succes și talentați artiști germani. Hit-ul Waves (feat. Mr. Probz), lansat în 2014, a fost unul dintre primele semne pentru toate lucrurile importante care aveau să se întâmple în cariera DJ-ului. Astăzi, single-urile sale sunt numărul 1 în zeci de țări și au miliarde de vizualizări pe YouTube și streamuri în sute de teritorii.

Robin Schulz: "Sunt mândru că am aceeași prieteni și că pot arăta că prin muzică totul este posibil"

A avut show-uri de excepție la cele mai mari festivaluri și evenimente de muzică din lume și turnee sold-out pe toate continentele, în fața a sute de mii de oameni, reușind de fiecare dată să creeze o adevărată frenezie în rândul lor. Robin Schulz și-a creat în timp propriul său sound recognoscibil, care trece barierele timpului: deep house combinat cu instrumente care dau o anumită notă de melancolie pieselor sale. Cu toate că este un artist care se bucură de notorietate la nivel global, Robin este întotdeauna cu picioarele pe pământ și un exemplu de modestie.

"Sunt mândru că am aceeași prieteni și că pot arăta că prin muzică totul este posibil. Mai am încă atâtea de demonstrat și de realizat, atât de multe drumuri pe care să le străbat și obiective de împlinit", spune Schulz.

Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 10 septembrie 2021

SAGA Festival 2021

Loc
Romaero
Comentează

Trending