Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Nick Cave s-a vaccinat anti-COVID și se simte privilegiat că a avut această oportunitate

Nick Cave a împărtășit publicului faptul că s-a vaccinat complet anti-COVID. Muzicianul a făcut această dezvăluire la solicitarea unuia dintre fani, care a dorit să afle ce părere are despre vaccinurile împotriva Sars-CoV-2, în contextul teoriilor conspirației care roiesc în jurul lor.

Publicat

pe

Concert Nick Cave and The Bad Seeds la Romexpo pe 19 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Nick Cave continuă să corespondeze cu fanii săi prin intermediul site-ului The Red Hand Files.  Muzicianul răspunde întrebărilor pe care le primește în secțiunea dedicată, ținând astfel o legătură strânsă cu publicul interesat de activitatea sa.

Una dintre întrebările primite recent făcea referire la vaccinurile anti-COVID. Nicholas din Plainville a dorit să afle dacă muzicianul intenționează să se vaccineze și, totodată, ce părere are despre poveștile răspândite de anumite persoane care susțin că, după ce s-au vaccinat, au ajuns să simtă că sufletul lor e mort.

Nick Cave: ''Mă simt privilegiat să trăiesc într-o epocă în care oamenii noștri de știință au capacitatea de a dezvolta un vaccin care să lupte împotriva unei pandemii''

Nick Cave a dezvăluit că s-a vaccinat deja complet și că, la cei 63 de ani ai săi, șansele lui de a trece cu bine de această pandemie au crescut odată cu această imunizare.

''Am primit cea de-a doua doză pe 26 mai, iar acum pot trăi în această lume plină de amenințări știind că, dacă mă voi îmbolnăvi de COVID, sunt șanse reduse să mor din cauza asta.

Mă simt privilegiat să trăiesc într-o epocă în care oamenii noștri de știință au capacitatea de a dezvolta un vaccin care să lupte împotriva unei pandemii, și să facă acest lucru cu o rapiditate uluitoare.

Cred că ne aflăm într-un moment important din istoria medicinei'', a replicat Nick Cave.

Un alt fan a dorit să afle cum a primit vestea că reputatul producător Hal Willner, cu care Cave a colaborat, s-a stins din viață anul trecut, din cauza COVID-19. Producătorul american avea 64 de ani.

''Hal Willner a fost un om extraordinar și un suflet frumos. A murit de Covid-19 pe 7 aprilie 2020. Moartea lui a fost neașteptată și șocantă și ne-a marcat pe toți. Dacă ar fi existat un vaccin la momentul respectiv, Hal ar fi putut fi încă în viață'', a răspuns Nick Cave.

Tot mai mulți muzicieni aleg să împărtășească faptul că s-au vaccinat, printre ei numărându-se Mariah Carey și Bruce Dickinson de la Iron Maiden. Paul McCartney a publicat, de asemenea, o poză în care primea vaccinul anti-COVID, încurajând oamenii să-i urmeze exemplul. "Fiți cool, vaccinați-vă", scrie Paul în postarea sa de pe Facebook.

Comentează

Trending