Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Kanye West îşi schimbă numele într-un cuvânt cu 2 litere; A depus documentele legale

Kanye West reuşeşte mereu să rămână în centrul atenţiei, prin comportamentul său excentric, prin ţinutele sale şi mai nou printr-o schimbare de nume. Cel cunoscut şi ca Yeezy îşi va scurta numele şi va renunţa la distincţia între nume şi prenume, înlocuind totul cu un cuvânt din două litere. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020
Kanye West invitat la podcastul lui Joe Rogan 2020 │ FOTO: Joe Rogan

Rapperul care a divorţat recent de Kim Kardashian vrea să fie cunoscut pur şi simplu drept "Ye". A citat motive personale pentru această schimbare de nume, în documentele înregistrate la un tribunal din Los Angeles. "Ye" este şi numele unui album lansat cu 3 ani în urmă de către Kanye West, care în ultimii ani s-a întors spre religie, designul vestimentar şi chiar o candidatură la preşedinţia SUA.

Pe lângă o prescurtare de la Kanye, "Ye" are o semnificaţie religioasă pentru muzicianul în vârstă de 44 de ani. Se pare că acest cuvânt este cel mai des folosit în varianta în limba engleză a Bibliei şi acolo înseamnă "tu". Aceste detalii ieşeau la iveală în 2018, când Kanye a explicat tuturor de unde venea numele albumului său. Iată spusele sale de la acea vreme într-un interviu acordat într-o emisiune radio:

Cred că "ye" este cel mai des folosit cuvânt în Biblie şi acolo înseamnă "tu". Deci eu sunt sunt "tu", sunt noi şi este noi. A venit de la Kanye, care înseamnă unicul, la un simplu Ye, care reflectă binele nostru, răul nostru, confuzia noastră, totul.

Kanye se pregăteşte să lanseze în curând albumul "Donda", denumit după mama sa. LP-ul a fost amânat de multe ori şi prefaţat de concerte în arene bine păzite şi închise, de unde nu au scăpat prea multe piese şi informaţii. Petrecerile de ascultare a discului au fost organizate pe stadioane, iar Kanye ajunge cu acest material la o discografie de 10 albume. Următorul deadline pentru lansare ar fi "până la final de lună august".

West şi-a exprimat şi dorinţa de a candida din nou la alegerile din SUA în 2024, după ce a strâns 60.000 de voturi în 2020. Legat de schimbarea de nume, un judecător trebuie să o aprobe înainte ca ea să devină oficială. West este angrenat acum în procesul de divorţ de Kim Karadshian West, care îşi va păstra numele de familie primit de la Kanye, la fel cum vor face şi cei 4 copii ai cuplului.

Comentează

Trending