Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Urmărește-o pe fiica lui Courtney Cox (Monica din "Friends") cântând o piesă de la Adele - VIDEO

Courtney Cox a publicat un clip înduioșător cu fiica ei de 17 ani, Coco. Fană a muzicii lui Adele, adolescenta interpretează unul dintre primele hituri ale artistei britanice, Courtney acompaniind-o la pian.

Publicat

pe

Courtney Cox și fiica sa cântând ”Chasing Pavemets”
Courtney Cox și fiica sa cântând ”Chasing Pavemets” │ FOTO: Captură YouTube

Courtney Cox are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Coco, publicând adeseori poze sau scurte clipuri cu ea pe Instagram. Într-un video recent publicat, aceasta împărtășește publicului un scurt moment muzical de familie.

Monica, așa cum a rămas în amintirea fanilor "Friends", susține linia melodică a piesei "Chasing Pavements" de la pian, în vreme ce Coco interprează partitura, deloc ușoară, pentru voce. Duetul mamă-fiică este înduioșător, Courtney fiind vizibil mândră de aptitudinile vocale pe care Coco le afișează cu atâta naturalețe.

"Iubesc vocea lui Coco", a scris actrița pe pagina sa de Instagram, clipul primind 395 de mii de aprecieri.

VIDEO: Courtney Cox (Monica din "Friends") și fiica ei, Coco, cântă "Chasing Pavements" de la Adele

Anul acesta, Courtney Cox s-a reîntâlnit cu foștii ei colegi din serialul "Friends". Episodul special "Friends: The Reunion" a trecut în revistă cele mai emoționante și memorabile momente din cadrul show-ului. Alături de Monica, Chandler, Ross, Phoebe, Rachel și Joey au fost o listă lungă de invitați speciali, precum Cara Delevingne, pe care o vedem și în trailer, Kit Harington, aka John Snow, Reese Witherspoon, Lady Gaga, BTS, Justin Bieber, Cindy Crawford și David Beckham. Vor reveni pe platou și Maggie Wheeler, respectiv Janice, iubita lui Chandler în serial, dar și Tom Selleck, respectiv Richard, iubitul Monicăi.

Popularul serial "Friends" a cuprins 10 sezoane, fiind difuzat în perioada 1994 - 2004, dar și ulterior, show-ul fiind preluat în ultimii ani de Comedy Central, Netflix, și, cel mai recent, de HBO. Această producţie i-a propulsat la statutul de staruri hollywoodiene pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Spre finalul filmărilor, actorii erau plătiţi cu un milion de dolari pe episod.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending