Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

DJ-ul Alan Walker și-a pus amprenta pe un laptop de gaming, cutia acestuia devine sampler - VIDEO

Producătorul norvegian Alan Walker a transformat un laptop de gaming ROG după stilul său artistic. Ambalajul se utilizează ca sampler de DJ, întreaga experiență îmbinând gamingul, muzica electronică și elemente pop culture. Notebook-ul este disponibil fanilor din România.

Publicat

pe

Laptopul ROG Zephyrus G14 editia Alan Walker are o cutie ce devine sampler
Laptopul ROG Zephyrus G14 editia Alan Walker are o cutie ce devine sampler

Producătorul norvegian Alan Walker - așteptat să revină toamna asta în România la SAGA Festival - mixează muzica și gamingul, fiind extrem de activ pe canalele social media. Cu miliarde de difuzări pe YouTube și Spotify, Walker este foarte implicat în industria jocurilor, producând piese pentru PUBG Mobile și Death Stranding.

În cadrul unui show difuzat pe canalul său de YouTube, DJ-ul a prezentat un laptop de gaming personalizat cu stilul și grafica sa, invitând comunitatea Walkers să descopere cum a colaborat cu brandul Republic of Gamers.

Fiind ambasador global pentru brandul ROG, artistul și-a ales un laptop compact, puternic, portabil, foarte apreciat de comunitatea de gaming. De-a lungul ultimului an, el a colaborat cu compania ASUS elaborând împreună ediția specială Zephyrus G14 Alan Walker. La pornire laptopul ilustrează logo-ul AW, iar wallpaper-ul de pe desktop îl are în prim-plan pe DJ.

Tastatura a fost personalizată în culorile acestuia, iar tastele A și W - intens utilizate în gaming - poartă logo-ul producătorului în locul celor două litere.

Carcasa laptopului ROG Zephyrus G14 editia Alan Walker

Carcasa laptopului ROG Zephyrus G14 editia Alan Walker

Carcasa acestui laptop are un design aparte. Pe capac au fost inserate două benzi textile cu sintagmele Republic of Gamers </ROG> X ALAN WALKER scrise în stil cyberpunk. Sloganul producătorului de laptopuri ("Join The Republic") a fost transformat în "Join The Walkers" ca o invitație adresată fanilor DJ-ului să se doteze cu un astfel de notebook.

Jumătate din capac prezintă o matrice de puncte în spatele cărora sunt mini LED-uri care se aprind personalizând laptopul cu diverse mesaje, efecte vizuale sau o grafică anume. Facilitatea se numește AniMe Matrix și a implementată de ASUS exclusiv pe acest model de laptop la începutului lui 2020.

"Mă simt foarte mândru pentru că am avut șansa de a lucra cu ROG și sunt încântat să arăt lumii la ce am lucrat atât de mult timp", a declarat Alan Walker.

Dincolo de performanțele sistemului, Alan Walker se declară fascinat de cutia în care vine produsul, care e mult mai mult decât un simplu ambalaj. Aceasta se conectează la G14 cu un cablu USB Type-C și se transformă în samplerul ROG Remix, cu pad-uri conductive pe suprafață. Utilizatorii au la dispoziție 18 efecte sonore create de Alan Walker pentru a mixa hitul "Sorry" inclus sau orice altă piesă dorită de ei.

ROG Remix afișează animații unice inspirate de ROG și Alan Walker pe ecranul principal al laptopului și pe panoul AniMe Matrix în funcție de intrările MIDI selectate. Mai jos puteți vedea cum funcționează:

DJ-ul promite o experiență completă, prin urmare, pachetul laptopului Zephyrus G14 include mai multe accesorii: o șapcă de baseball în stilul Alan Walker și ROG, chiar o pereche de șosete AW și o geantă ROG Sleeve pentru a putea transporta laptopul oriunde etalând apartenența la Republic of Gamers.

Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition este un laptop creat pentru gameri și creatorii de conținut. El îmbină cea mai bună portabilitate din clasa sa cu performanța puternică a unui procesor AMD Ryzen 9 5900HS și a unei plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti. Configurația cuprinde 16GB RAM, 1TB stocare pe SSD de mare viteză și licență Windows 10 Home. Ecranul de 14" are rezoluție 2K și timp de refresh de 120Hz - bun pentru grafica rapidă din jocuri. Pentru Alan Walker - sau pentru cei care aspiră să îi calce pe urme - G14 este instrumentul suprem pentru jucătorii și creatorii aflați în mișcare, care doresc să poată schimba vitezele în orice moment.

Cât costă în România notebook-ul lui Alan Walker

Dacă te întrebi cât costă acest laptop, îți spunem noi căci am avut deja ocazia să îl butonăm. Se găsește la vânzare la prețuri ce variază între 8299 și 8500 de lei. Găsești prețurile la zi în aceste linkuri afiliate: aici și aici.

Laptopul ROG Zephyrus G14 editia Alan Walker

Laptopul ROG Zephyrus G14 editia Alan Walker

Alan Walker și-a dezvoltat de la o vârstă fragedă interesul pentru computere, programare și designul grafic, fapt ce l-a condus, în cele din urmă, la o carieră proeminentă în domeniul muzicii electronice. Walker și-a început cariera ca producător autodidact, lansând piese pe YouTube și SoundCloud, devenind celebru cu piesa sa ”Faded” din 2015.

Poți vedea în clipul de mai jos întreaga lansarea "Join the republic, join the Walkers". Cuprinde mai multe piese Alan Walker redate într-o producție hi-tech.

Comentează

Trending