Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" aduce în august bucurie și dans la Grădina de Vară Herăstrău

Pe 30 august, la Grădina de Vară Herăstrău, Damian Drăghici se reinventează încă o dată, revenind pe scenă cu un proiect fabulos. Concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" pregătit de muzician pentru publicul bucureștean are în spate un concept inedit, construit în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc "Tusea și junghiul".

Publicat

pe

Damian Drăghici & Brothers la Arenele Romane
Damian Drăghici & Brothers la Arenele Romane │ FOTO: Captură YouTube

Damian Drăghici, artistul are reușește să surprindă publicul la fiecare apariție,  abordează stiluri muzicale neașteptate, împinge limitele şi răspunde provocărilor pentru a da viață unor colaborări muzicale inedite și pline de energie, face un nou pas și revine pe scenă cu un proiect fabulos în componența arhicunoscută de public - DAMIAN & BROTHERS.

"Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" este titlul concertului pregătit să cucerească publicul, pe 30 august, la Grădina de Vară Herăstrău, începând cu ora 20:00. Conceptul acestuia a fost construit în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc „Tusea și junghiul”, regizat de Mircea Daneliuc, în care marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale.

Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, în special cele dedicate miresei, concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună" va fi o reală surpriză pentru public o explozie de energie, bucurie, dans și bună dispoziție. Cele mai multe obiceiuri de nuntă la români au fost moștenite din generație în generație, astfel că unele dintre ele sunt foarte vechi. Pe vremuri cele mai frumoase nunți ale românilor se făceau cu siguranță la sate. Acolo, chiar și în vremurile noastre, tradițiile și obiceiurile se întrec în importanță, iar ulițele satelor răsună a veselie și voie bună.

Atmosfera de nuntă, creată prin joc, cântec și chiuituri va fi reeditată în maniera inconfundabilă a trupei Damian Drăghici & Brothers, pe 30 august, la Grădina de Vară din Herăstrău, locul în care sunteți invitați să descoperiți povestea din jurul Miresei Nebune.

Și de această dată, toți cei prezenți se vor putea bucura de un concert cu totul special din programul căruia nu vor putea lipsi melodii precum "Șaraiman", "În stație la Lizeanu", "Mona", "Cine-a pus cârciuma-n drum" sau "Mama mea e florăreasă".

Prețuri bilete la concertul "Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună"

Biletele pentru concertul Damian Drăghici & Brothers și Mireasa Nebună au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online. Până pe 11 august, persoanele interesate pot profita de perioada Early Bird. Biletele au prețuri variabile în funcție de categoria de loc, astfel: Cat.III – 63 lei, Cat.II – 81 lei și Cat.I - 108 lei.

Accesul la concert

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Comentează

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Trending