Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele pentru Untold 2021 pot fi achiziționate folosind criptomoneda EGLD

Pasionații de muzică electronică și criptomonede vor putea să achiziționeze bilete la UNTOLD 2021 folosind criptomoneda EGLD, care stă la baza rețelei blockchain de scară largă Elrond și a aplicației virale de crypto Maiar. Parteneriatul dintre UNTOLD și Elrond Network va oferi publicului și alte surprize.

Publicat

pe

Untold x Elrond
Untold x Elrond │ FOTO: UNTOLD

UNTOLD are un nou partener pentru ediția din 2021 - Elrond Network, compania românească ce dezvoltă tehnologie blockchain la scara internetului. Prin intermediul acestui parteneriat, publicul va putea cumpăra bilete pentru Untold 2021 folosind criptomoneda EGLD. La cea de-a șasea ediție a festivalului vor participa DJ-i renumiți, precum David Guetta, Martin Garrix și Dimitri Vegas & Like Mike, și artiști și trupe îndrăgite ca The Script, Parov Stelar, Tyga și Sam Feldt.

Cum va funcționa parteneriatul dintre UNTOLD și Elrond Network

Colaborarea dintre cei doi parteneri va fi gestionată în baza criptomonedei EGLD, care va fi păstrată ca activă digitală în bilanțul contabil al firmei UNTOLD SRL, o premieră la nivel național ce marchează un pas important în ascensiunea criptomonedelor la statut de instrument financiar relevant în industria de divertisment.

Reprezentanții Elrond Network vor fi prezenți la festival în zona lounge Elrond, unde cel de-al doilea unicorn românesc își va întâlni susținătorii și le va oferi diverse surprize.

În același timp, participanții la festival care abia descoperă spațiul crypto vor putea să învețe despre tehnologia blockchain, să își facă primul portofel digital și să dețină prima lor criptomonedă.

Toată lumea care va fi prezentă la UNTOLD va avea șansa să experimenteze un "moment NFT" extrem de special la scena principală, despre care organizatorii spun că va fi o experiență de neuitat. NFT-urile (non-fungible token: element digital unic) rezultate vor fi ulterior lansate în Marketplace-ul NFT Maiar, de unde participanții la festival vor putea să le cumpere și să adauge astfel în colecția lor digitală eternă momente importante din viața lor.

UNTOLD 2021 are loc între 9 și 12 septembrie. La eveniment au acces fanii vaccinați (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), testați (antigen sau PCR) sau care au trecut prin boală (și se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena

Trending