Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Actorul Val Kilmer face dezvăluiri intime în noul documentar - "Val" - TRAILER

Val Kilmer ne invită în lumea sa prin intermediul noului documentar "Val". Materialul va fi lansat în cinematografe pe 23 iulie și pe Amazon Prime pe 6 august. Te invităm să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Val Kilmer în trailerul documentarului "Val"
Val Kilmer în trailerul documentarului "Val" │ FOTO: captură YouTube / Amazon Prime Video

"Val" este regizat de Leo Scott și Ting Poo, și produs de Val Kilmer, Andrew Fried, Dane Lillegard, Jordan Wynn, Brad Koepenick și Ali Alborzi. Pelicula înglobează o multitudine de înregistrări video realizate de-a lungul anilor de însuși Kilmer și prezintă fragmente din viața și cariera îndrăgitului actor.

Documentarul va prezenta călătoria profesională a actorului - de la realizarea unor filmulețe homemade alături de fratele său până la interpretarea unor roluri emblematice în filme precum "Top Gun", "Batman Forever", "Tombstone" sau "The Doors". Mai mult, documentarul îi va permite publicului să arunce o privire asupra momentelor "din culise" și asupra relațiilor cu alți colegi actori, precum Sean Penn sau Kevin Bacon. Pornind de la mii de ore de filmare, documentarul concentrează patru decenii din viața și cariera lui Val Kilmer.

"Mă numesc Val Kilmer. Sunt actor. Am trăit o viață magică și am surprins câte ceva din ea. Am fost primul tip pe care îl știam care avea o cameră video. Dețin mii de ore de înregistrări, pe care le-am filmat de-a lungul vieții și carierei", mărturisește vocea narativă în noul documentar "Val".

Actorul de 61 de ani mai vorbește și despre diagnosticul de cancer la gât pe care l-a primit în 2015. Deși actorul a fost rezervat de-a lungul timpului despre această afecțiune, în documentarul în discuție Kilmer oferă mai multe detalii. În timpul tratamentului, Val Kilmer a fost nevoit să sufere o traheotomie, intervenție ce i-a afectat abilitatea de a vorbi. În prezent, actorul folosește un dispozitiv pentru a putea comunica verbal.

Val Kilmer a devenit popular la mijlocul anilor 1980 după apariții în filme ca "Top Secret!" (1984), "Real Genius" (1984) sau filme de acțiune cum ar fi "Top Gun" și "Willow". L-a interpretat pe Jim Morrison în "The Doors", Doc Hollyday în "Tombstone", Chris Shiherlis în "Heat" sau Simon Templar în "The Saint". La începutul anilor 2000, Kilmer a avut din nou roluri importante în "The Salton Sea", "Spartan" și roluri secundare în "Kiss Kiss Bang Bang" sau "Alexander".

VIDEO: Trailer documentar "Val"

Trending