Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din 2021

UNTOLD își mărește anul acesta echipa festivalului. Organizatorii caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din septembrie 2021.

Publicat

pe

│ FOTO: UNTOLD Festival

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, recrutează peste 2000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului, iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui David Guetta, Martin Garrix, TYGA, The Script sau Dimitri Vegas & Like Mike.

Cum poți deveni voluntar la UNTOLD 2021

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare se încheie pe data de 3 august, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise până în data de 17 august.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe, dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, acreditări, check-in, emergency team, steward, logistică, comunicare, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

Voluntarii vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăța cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, experiența va fi una unică. Înscrierile de voluntari pentru UNTOLD se fac pe site-ul oficial al festivalului.

Ce artiști concertează la UNTOLD 2021

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021.

Organizatorii au anunțat primul val de artiști ce vor urca pe scena festivalului. Este vorba de David Guetta, Martin Garrix și Dimitri Vegas & Like Mike, ce au fost nelipsiți de la UNTOLD, încă de la prima ediție, din 2015. DJ-ii Steve Aoki, Alok și Afrojack vor veni și ei la festival în 2021, precum și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena

Trending