Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Monster", noul single al trupei The Case - AUDIO

Timișorenii de la The Case au lansat "Monster", piesă ce evocă o luptă constantă cu un alter ego întunecat, cu un monstru primordial care se găsește în noi toți. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork piesă "Monster"
Artwork piesă "Monster" │ FOTO: The Case

"Monster" este cel de-al treilea single dintr-o serie de cinci piese mixate și masterizate de Adam Whittaker, cunoscut pentru colaborări cu formații precum The Damned, Starsailor, Doves sau Kate. Anterior, The Case a lansat "Downfall", piesă ce face parte din același calup muzical.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale. Trupa a urcat pe unele dintre cele mai importante scene, susținând concerte la Electric Castle, Snowfest sau Best Fest.

The Case are la activ două materiale discografice: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017) și continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă Alfred Ciprian Paroș (voce, chitara ritm), Adrian Istodorescu (chitara lead), Cristian Paroș (clape) și Mihai Bele (tobe).

Trending