Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Monster", noul single al trupei The Case - AUDIO

Timișorenii de la The Case au lansat "Monster", piesă ce evocă o luptă constantă cu un alter ego întunecat, cu un monstru primordial care se găsește în noi toți. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork piesă "Monster"
Artwork piesă "Monster" │ FOTO: The Case

"Monster" este cel de-al treilea single dintr-o serie de cinci piese mixate și masterizate de Adam Whittaker, cunoscut pentru colaborări cu formații precum The Damned, Starsailor, Doves sau Kate. Anterior, The Case a lansat "Downfall", piesă ce face parte din același calup muzical.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale. Trupa a urcat pe unele dintre cele mai importante scene, susținând concerte la Electric Castle, Snowfest sau Best Fest.

The Case are la activ două materiale discografice: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017) și continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă Alfred Ciprian Paroș (voce, chitara ritm), Adrian Istodorescu (chitara lead), Cristian Paroș (clape) și Mihai Bele (tobe).

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

AUDIO: Trupa The Case revine cu un nou single - Throne

The Case le prezintă ascultătorilor "Throne", un single proaspăt ce vorbește despre introspecție și perspective asupra vieții. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork The Case - Throne
Artwork The Case - Throne │ FOTO: The Case

Prima dintr-o serie de trei piese în colaborare cu producătorul italian Enrico Tiberi, "Throne" este un soi de meditație, de reflecție asupra vieții personale, făcând referire la modul în care privim lumea în diferite etape ale vieții, și la atitudinea cu care ne raportăm în relațiile cu persoanele din jurul nostru. Toate acestea sunt văzute prin prisma viciilor care pot ajunge sa acționeze ca un refugiu, distorsionând aspecte și trăiri.

"Throne" este o poveste ce se derulează într-un peisaj sonor ce apasă, dar care erupe într-un refren pe cât de abundent în stări, pe atât de hipnotizant. Felul în care se transformă chipul piesei sub ridul grimaselor metal, te stârnește într-un mod desăvârșit. Elementele electro de inspirație synth-pop sunt amănuntele care fac diferența și care, în cele din urmă, reușesc să te cupleze definitiv la firul narativ.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale.

Cu o serioasă prezență pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest sau Best Fest), și având două materiale discografice deja lansate: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017), The Case continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă:

  • Alfred Ciprian Paroș (voce)
  • Adrian Istodorescu (chitară lead)
  • Cristian Paroș (bas, clape)
  • Mihai Bele (tobe)

AUDIO: The Case - Throne

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending