Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nothing But Thieves a lansat piesa "Miracle, Baby"; Anunţă un nou EP, "Moral Panic II"

Nimic nu poate opri Nothing But Thieves din fireasca sa ascensiune, trupa scoţând hit după hit. Cel mai nou este "Miracle, Baby", care a sosit pe 9 iulie, odată cu anunţul că trupa va lansa un EP nou, "Moral Panic II". Piesa se ascultă în articol, unde avem şi detalii despre noul EP.

Publicat

pe

Coperta single Nothing But Thieves Miracle Baby
Coperta single Nothing But Thieves Miracle Baby │ FOTO: Nothing But Thieves

Nothing But Thieves a anunţat un nou EP, "Moral Panic II", care va fi un companion pentru LP-ul lansat în octombrie 2020, "Moral Panic". Vestea bună e că nu mai avem mult de aşteptat până la noul material, care va sosi pe 23 iulie 2021. Trupa nu e străină de lansări de EP-uri între albume, având câte unul în 2013, 2014, două în 2015 şi unul în 2018.

Cat despre albume de studio, Nothing But Thieves a bifat doar 3 până acum, urcând chiar pe locul 2 în topurile britanice cu cel din 2017, "Broken Machine". Nici cel din 2020 nu a stat rău, "Moral Panic" ducându-i pe muzicieni pe locul 3 în UK. Trebuie spus şi că primele două materiale discografice au primit discul de argint de la BPI (British Phonographic Industry).

Nothing But Thieves reuşeşte prin "Miracle, Baby" să combine un vibe de Muse cu un extra romantism şi visare, dar şi acel vibe de "fac muzică pentru oamenii care dansează cu nepăsare faţă de cei din jur". Aşa cum zic puştanii acest grup "este un mood", o stare de spirit, un vibe. Poate schimba imediat starea de spirit a ascultătorului şi are câte puţin din fiecare emoţie umană. În bună parte asta se datorează vocii solistului Conor Mason, care atinge note înalte în mod fantastic.

Formaţia a decis să lanseze un "Moral Panic II" imediat după ce "Part I" a fost deja mixat, masterizat şi discurile au fost scoase pe linia de producţie. Cele 5 piese extra au fost create pentru că artiştii au avut mai mult timp liber, în lipsa turneului aferent ultimului album lansat în toamna trecută. Pentru NBT urmează concerte în Marea Britanie şi un turneu în marile arene britanice şi irlandeze pe final de an.

Nothing But Thieves a cântat în România la Summer Well 2018 şi trebuia să vină şi la ediţia din 2020, dar pandemia a dus la amânarea festivalului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 12 august 2021

Summer Well 2021

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Concerte & turnee

Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club cântă la Summer Well 2024

Summer Well Festival 2024 a anunțat primul val de artiști, printre headlineri aflându-se Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club. Te invităm să afli ce alți cântăreți vor urca pe scenă.

Publicat

pe

Nothing But Thieves in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Summer Well Festival ajunge anul acesta la cea de-a 13-a ediție, programată pentru 9-11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Organizatorii promit o nouă experiență de neratat, marcată de activități interesante, mâncăruri și băuturi delicioase și, nu în ultimul rând, concerte electrizante. Pentru cea din urmă categorie, aceștia au dezvăluit primii artiști, astfel:

Line-up Summer Well 2024:

  • Keane
  • Nothing But Thieves
  • Two Door Cinema Club
  • Tommy Cash
  • Son Mieux
  • Teezo Touchdown
  • Grandson
  • Lucky Love
  • Joker Out
  • Joesef
  • Ari Abdul
  • Stone
  • Dwells
  • rareș
  • Lvx Machina
  • +SHE+
  • SPP Summer Extravaganza

Keane este o trupă britanică recunoscută la nivel internațional pentru metodele alternative de a crea muzică. Membrii formației adaugă un twist oricărei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului în locul chitarei - diferențiindu-se în mod clar de celelalte trupe rock. Summer Well va fi prima ocazie cu care Keane va ajunge în România, moment ce coincide cu sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea aclamatului lor album de debut - "Hopes and fears".

Prieteni apropiați ai festivalului, Nothing But Thieves și-au propus să revină pentru încă o ediție Summer Well. De la ultima lor apariție de pe Main Stage și până acum, au mai creat o serie de materiale cu care sunt gata să surprindă publicul.

Pe scenă vor mai urca inimitabilul Tommy Cash - cunoscut pentru stilul său vizual alternativ - și pe Lucky Love - artistul care a cucerit rețelele de socializare cu piesa "Masculinity", reflectând spiritul poetic al unei întregi generații.

Prețuri bilete Summer Well 2024:

  • Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la prețul de 375 lei + taxe.
Citește în continuare

Muzică nouă

Nothing But Thieves lansează piesa "Oh No He Said What", anunţă o variantă Deluxe de LP

Nothing But Thieves îşi păstrează stilul disco care a influenţat cel mai nou album şi pe primul single din 2024. Se numeşte "Oh No He Said What" şi aminteşte cumva de... The Weeknd. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Nothing But Thieves in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

"Oh No He Said What" e orice numai nedansabilă nu. Are un bas care te cuprinde de umeri şi şolduri şi te face să dansezi. Şi sintetizatoare suficiente pentru un throwback spre anii '80. Iar vocea lui Conor Mason rămâne la fel de plăcută şi atinge înălţimi savuroase. Acest single nu a venit singur, ci împreună cu o versiune Deluxe a albumului "Dead Club City", lansat în 2023.

Al patrulea album al britanicilor a fost şi primul care a urcat pe locul întâi în topuri. A fost urmat de un turneu sold out în Marea Britanie, care a inclus două nopţi de gală pe Wembley. Ediţia Deluxe va sosi pe 15 martie 2024 prin casele de discuri RCA şi Sony. Ce va fi nou pe acel LP? Păi primim 3 piese noi, inclusiv single-ul proaspăt lansat.

Celelalte două sunt "Time Fate Karma God" şi "Pure You", care sună a ceva ce ar fi scos Placebo la început de mileniu. De fapt am asociat de multe ori Nothing But Thieves cu un neo-Placebo, dacă e să fiu sincer. Mai primim şi versiuni "stripped back" pentru două piese de pe album, hitul "Overcome" şi "Tomorrow is Closed".

Ce urmează pentru Nothing But Thieves? Trupa care ne-a încântat la Summer Well 2017 şi 2022 (pe ploaie) are o serie de concerte în Europa, din Paris la Hamburg şi din Copenhaga până în Barcelona. Se va opri în Madrid înainte să plece spre America de Sud în martie. Ajunge şi în Atena în aprilie, apo revine în iulie. Trupa este activă din 2012, provine din Essex şi îi are în componenţă pe Conor Mason, solist şi chitarist, Joe Langridge-Brown, chitarist, Dominic Craik, chitarist şi clăpar, Philip Blake la bas şi James Price la tobe.

Au fost comparaţi cu Jeff Buckley, Foals, Royal Blood şi Muse. În 2023 i-am văzut la un super show la Electric Castle.

Citește în continuare

Trending