Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nikos Vertis revine la București în octombrie 2021: "Mă întorc la iubiții mei fani din România"

Nikos Vertis, cel mai iubit artist al Greciei, revine în 2021 în România. Pe 13 octombrie, Vertis va concerta la Sala Palatului din București. Accesul la eveniment va fi permis atât persoanelor vaccinate, cât și celor nevaccinate.

Publicat

pe

Concert Nikos Vertis la Sala Palatului │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec, mai ales acum, după o perioadă care ne-a încercat greu pe toți.

Concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, precum și piese noi, în premieră pentru publicul din România. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Nikos Vertis: "Tot ceea ce fac, fiecare cântec nou este pentru voi"

"În sfârșit se întâmplă! Mă întorc la iubiții mei fani din România, pe 13 octombrie în București. Sunt atât de bucuros și emoționat de faptul că am trecut cu toții peste pandemie și că sunt în stare să cânt live pentru voi din nou.

Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Tot ceea ce fac, fiecare cântec nou este pentru voi. Și am avut mult timp în anul care a trecut să mă pregătesc și să vin în fața voastră cu melodii noi și multe surprize. Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că dragostea voastră a fost lucrul care m-a ajutat să trec peste aceste vremuri grele care ne-au încercat.

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă aștept pe toți la Sala Palatului să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat." – Nikos Vertis

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține.

Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance.

Bilete la concertul lui Nikos Vertis:

Biletele au prețuri cuprinse între 150 lei (categoria a II-a) și 350 lei (categoria VIP). Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Acces la concertul Nikos Vertis de pe 13 octombrie 2021:

  • La eveniment vor avea acces atât persoane vaccinate, cât și nevaccinate.
  • Organizatorii pun la dispoziția publicului posibilitatea efectuării unui test antigen (în cazul în care nu se vine cu testul efectuat înainte cu maxim 24 ore) rapid la 30 lei, într-un cort situat la intrare, special amenajat și cu personal calificat.
  • Pentru persoanele vaccinate, rugămintea este să arate la intrare dovada vaccinarii (se acceptă și format electronic), iar cei care au un test PCR efectuat, dar nu mai vechi de 72 de ore, sunt bineveniți.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending