Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nikos Vertis revine la București în octombrie 2021: "Mă întorc la iubiții mei fani din România"

Nikos Vertis, cel mai iubit artist al Greciei, revine în 2021 în România. Pe 13 octombrie, Vertis va concerta la Sala Palatului din București. Accesul la eveniment va fi permis atât persoanelor vaccinate, cât și celor nevaccinate.

Publicat

pe

Concert Nikos Vertis la Sala Palatului │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec, mai ales acum, după o perioadă care ne-a încercat greu pe toți.

Concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, precum și piese noi, în premieră pentru publicul din România. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Nikos Vertis: "Tot ceea ce fac, fiecare cântec nou este pentru voi"

"În sfârșit se întâmplă! Mă întorc la iubiții mei fani din România, pe 13 octombrie în București. Sunt atât de bucuros și emoționat de faptul că am trecut cu toții peste pandemie și că sunt în stare să cânt live pentru voi din nou.

Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Tot ceea ce fac, fiecare cântec nou este pentru voi. Și am avut mult timp în anul care a trecut să mă pregătesc și să vin în fața voastră cu melodii noi și multe surprize. Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că dragostea voastră a fost lucrul care m-a ajutat să trec peste aceste vremuri grele care ne-au încercat.

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vă aștept pe toți la Sala Palatului să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat." – Nikos Vertis

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține.

Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance.

Bilete la concertul lui Nikos Vertis:

Biletele au prețuri cuprinse între 150 lei (categoria a II-a) și 350 lei (categoria VIP). Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Acces la concertul Nikos Vertis de pe 13 octombrie 2021:

  • La eveniment vor avea acces atât persoane vaccinate, cât și nevaccinate.
  • Organizatorii pun la dispoziția publicului posibilitatea efectuării unui test antigen (în cazul în care nu se vine cu testul efectuat înainte cu maxim 24 ore) rapid la 30 lei, într-un cort situat la intrare, special amenajat și cu personal calificat.
  • Pentru persoanele vaccinate, rugămintea este să arate la intrare dovada vaccinarii (se acceptă și format electronic), iar cei care au un test PCR efectuat, dar nu mai vechi de 72 de ore, sunt bineveniți.
Comentează

Concerte & turnee

Nikos Vertis revine în România, cu evenimente în București și Cluj-Napoca

Iubitorii muzicii grecești vor avea prilejul să-l reîntâlnească pe Nikos Vertis în februarie 2024, când artistul va concerta la București și Cluj-Napoca. Ca de fiecare dată, interpretul va pregăti o surprize memorabile, special create pentru admiratorii săi din România.

Publicat

pe

Nikos Vertis la Sala Palatului pe 25 noiembrie 2021 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Călătoria muzicală întreprinsă de Nikos Vertis în România a început în 2015, cu un concert la Sala Palatului. Astăzi, după nouă ani, 14 concerte și peste 50.000 de spectatori la evenimentele sale, artistul concertează nu doar la București, ci și la Cluj. Astfel, pe 8 și 9 februarie publicul este așteptat la Sala Palatului, iar pe 15 februarie la BT Arena.

Nikos Vertis oferă de fiecare dată un show extraordinar, de calitate, el însuși fiind cucerit de țara noastră și mărturisind ca de abia așteaptă să se întoarcă aici în fiecare an:

"Pentru mine Romania este ca a doua casă. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul român, care îmi fredonează piesele de atâția ani chiar daca nu cunoaște limba greacă, ceea ce îmi întărește convingerea că muzica este un limbaj universal. Mă întorc de fiecare dată cu o deosebită plăcere, iar în acest an aniversar pentru mine, vom cânta și vom dansa împreună chiar în luna iubirii, de Valentine's Day."

Din Melbourne, Sydney și New York până la Tel Aviv sau Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a încântat de fiecare dată publicul iubitor de muzică grecească. Artistul s-a născut în Olanda și a ajuns în Grecia abia la vârsta de 6 ani. Încă de pe atunci știa deja să cânte la instrumentul tradițional grecesc bouzouki, iar câțiva ani mai târziu a început să studieze canto.

Prețuri bilete Nikos Vertis în România

Bilete pentru concertele Nikos Vertis din România se găsesc online, la prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei.

Pentru evenimentele din 8 și 9 februarie 2024 de la Sala Palatului, organizatorul pune la dispoziția publicului un pachet special MEET&GREET în valoare de 400 lei care poate fi achiziționat separat față de biletul de acces, disponibil la toate categoriile de preț (nu doar la categoria VIP ca în anii precedenți), în limita stocului disponibil, și care oferă:

  • întâlnirea cu artistul într-o sală special amenajată în acest sens, în care va avea loc o mini recepție cu șampanie și gustări
  • fotografie cu artistul
  • autograf
  • badge-ul și posterul oficial al evenimentului
Citește în continuare

Trending