Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Neversea Beach aduce un crâmpei de festival pe 9 și 10 iulie; Mixează Fedde Le Grand

Organizatorii Neversea anunțau la începutul lunii iulie că nu vor mai ține festivalul de la malul mării în acest an, el fiind amânat pentru 2022. Acum aflăm că vom primi totuși un crâmpei din experiența Neversea prin intermediul unui mini eveniment desfășurat pe 9 și 10 iulie.

Publicat

pe

Neversea Beach 2021
Neversea Beach 2021 │ FOTO: Neversea

Pe 9 și 10 iulie 2021 iubitorii de muzică electronică se vor putea distra ca la festivalul Neversea. Pe nisipul fierbinte, lângă marea învolburată și simțind briza marină veți asistă la un lineup bunicel pentru un weekend la mare. Câțiva DJ de top vor ucă pe o scenă amplasată pe plaja Neversea Beach din Constanța în weekendul ce urmează. Pe 9 iulie show-ul începe de la oră 18:00 și vor mixa DUB FX și Mr Woodnote, dar și Day Dreamers (Marwan, Dub Fx & Woodnote), plus Julian M.

Pe 10 iulie sâmbătă vine și numele cel mare, Fedde le Grand, iar spectacolul începe de la oră 17:00. Tot atunci vor mai mixa și DJ Andi, DJ Shiver și Julian M. Accesul la eveniment este complet gratuit, iar vibe-ul ar trebui să fie că la Neversea, în lipsă festivalului din 2020 și 2021. Organizatorii au pregătit leagăne, hamace, șezlonguri și umbrele pentru participanți. Acesta e doar începutul unei serii de evenimente care vor continuă în fiecare weekend din această vară.

Ediția din 2020 a festivalului Neversea trebuia să îi aducă în România pe Parov Stelar, Black Eyed Peas, Tyga, Kalkbrenner și Borgore. Dub FX era de asemenea în lineup, alături de Timmy Trumpet. Organizatorii festivalului au promis că se vor revanșa, iar fanii au sugerat în comentariile din social media o convertire a biletelor de la Neversea în unele valabile pentru UNTOLD 2021, care are loc în septembrie.

Revenind la evenimentele de pe 9 și 10 iulie, organizatorii le recomanda celor care paritcipa să își rezerve șezlonguri sau locuri speciale cu umbreluțe pe plată Modern din Constanța. Veți găsi acolo și food truck-uri, bar de cocktail-uri, o terasă cu umbră, o zonă de dining și un lounge cu leagăne și hamace. Sunt și Photo Corners cu decor unde poți face fotografii memorabile, dar și o zonă de sporturi.

Vor există și camere unde poți să îți schimbi ținută cu un amai potrivită pentru plajă. Detalii găsiți aici.

Comentează

Concerte & turnee

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré sunt primii artiști anunțați la Massif 2024

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii MASSIF adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artiști internaționali de nișă. Pe scenele festivalului Massif vor urca Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré.

Publicat

pe

Poze Massif 2023 in Poiana Brasov

Shimza este unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud. A făcut tranziția de la aspirant în industria muzicală la un artist apreciat al scenei mondiale de afro house. În ultimii ani, albumul "Shimuzic", dar și numeroase colaborări și single-uri precum "African Woman" și "Akulalwa" l-au consacrat pe Shimza ca unul dintre principalii producători de muzică house din Africa de Sud.

GORDO, cunoscut anterior sub numele de Carnage, este DJ, producător și fost rapper. A devenit cunoscut pentru show-urile sale live. Cariera sa sub numele de scenă "Carnage" a debutat în 2012, iar colaborările sale notabile au inclus piese precum "The Underground" și albumul "Papi Gordo". În 2021, artistul a ales un nou alias, "Gordo", și a lansat single-ul "KTM". De atunci a adoptat un sunet orientat spre house și techno, făcând trecerea de la trap și bass. Gordo a avut și contribuții notabile la albumul surpriză al lui Drake, "Honestly, Nevermind", lansat în iunie 2022.

Grigoré este un artist de deep & melodic house în ascensiune. Cu influențe variate, Grigoré livrează o experiență muzicală inedită și reușește să se afirme cu fiecare lansare pe care o face.

Wilkinson, DJ-ul și producătorul britanic de drum and bass, s-a afirmat la nivel internațional după lansarea albumului său de debut, intitulat "Lazers Not Included", în 2013. Stilul său distinct, în care îmbină elemente de drum and bass cu influențe pop și electronice, i-a adus o bază mare de fani și apreciere din partea criticilor.

Australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae și drum and bass, nu va fi singur pe scena G.O.A.T. Alături de el va fi unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariții live la UNTOLD, Glastonbury, ADE sau BoomTown.

Un nou concept pentru Massif

Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile. Pe lângă promisiunea de a transforma Poiana Brașov în locul ideal pentru iubitorii de muzică, distracție și munte, Massif își propune să aducă în prim-plan diversitatea muzicală.

Cu un lineup bine structurat, ce include artiști de nișă, recunoscuți pentru abordarea lor distinctă în diverse genuri muzicale, festivalul se asigură că fiecare participant va găsi ceva care să-i captiveze latura "sălbatică". În acest sens, Massif consolidează prezența unor genuri consacrate precum drum & bass, dubstep și muzică electronică și explorează noi teritorii muzicale precum afro-house, progressive house, deep sau tech house, completând peisajul sonor alături de reggae electronic sau melodic techno.

Prețuri bilete Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri de 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending