Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

MTV Cribs revine pe 11 august cu un nou sezon, dar cu o mare lipsă

Cu 15-20 de ani în urmă așteptam cu mare curiozitate noile episoade din MTV Cribs, pentru a vedea cum trăiesc starurile rock, cei de la Hollywood și marii atleți din SUA. Ei bine emisiunea de pe MTV revine în 2021 cu un nou sezon, dar cu un ingredient foarte important lipsă.

Publicat

pe

MTV Cribs reboot 2020
MTV Cribs reboot 2020 │ FOTO: MTV

Față de vechile sezoane MTV Cribs, acum nu vom mai avea rockstar-uri care să își deschidă ușile echipelor de filmat. Pe parcursul seriei am avut ocazia să vedem cum arată proprietatea luxoasă a lui Ozzy Osbourne, deși îi cunoșteam casa pe dinafară din seria "The Osbournes". Am văzut și vila lui David Draiman, Rob Zombie, Travis Barker și a lui Fred Durst.

Ei bine în 2021 (de pe 11 august) în loc de staruri rock vedem cum arată locuințele luxoase ale unor artiști precum Ashlee Simpson, Evan Ross, Big Sean, Christian Siriano și Johnny Weir. Vom intra și în sufrageria, dormitorul și garajul comediantei Kathy Griffin, vom vedea ce a mai gătit Martha Stewart, cum se distrează Nick Young, Nicole "Snooki" Polizzi, dar și ce "man-cave" are Rick Ross. Pe lista invitaților speciali se mai află Ryan Lochte, Scott Disick, Ția Mowry, Tinashe și TJ Lavin.

Nina L. Diaz, președinte pe segmentul conținuturi și Chief Creative Office al MTV Entertainment Group a declarat următoarele despre show:

"Cribs" nu a lansat doar jocul "Celebreality", a creat tiparul pentru modul în care interacționăm și ne implicăm în social media. Suntem încântați să introducem o nouă eră a acestei francize iconice către publicul din toată lumea.

Avem și un teaser video pentru noul sezon:

"MTV Cribs" a debutat în septembrie 2000, a avut 19 sezoane și 113 episoade. 185 de celebrități și-au deschis porțile echipelor de filmat. După ani buni de producții clasice de 30 de minute per episod, a fost schimbat din 2017 formatul într-unul cu episoade de câteva minute livrate prin Snapchat Discover.

Au fost și controverse legate de "MTV Cribs" de-a lungul anilor și anume faptul că Robbie Williams a prezentat casa actriței Jane Seymour drept propria locuință. În fapt artistul o închiria de la actriță și ulterior avea să recunoască acest lucru și să prezinte locuința sa reală. Și Kim Kardashian a filmat un episod de "Cribs" în locuința mamei sale și nu cea proprie.

Trending