Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Marius Moga e jurat în show-ul de talente "Hit Play", de pe Instagram

Show-urile de talente se mută de la TV în online, "Hit Play" fiind prima emisiune din România desfășurată pe o pagină de Instagram. Marius Moga se numără printre jurați, concursul având un premiu atractiv pus în joc.

Publicat

pe

Marius Moga la podcastul lui Gojira
Marius Moga la podcastul lui Gojira │ FOTO: Captură YouTube

"Hit Play", un nou format de talent-show muzical, caută artiști tineri cu potențial. Produs de Vodafone, concursul se va desfășura exclusiv online, pe pagina de Instagram a operatorului de telefonie.

Din juriul acestui show fac parte Speak, Olivia Addams și Marius Moga, prezent și la pupitrul emisiunii SuperStar, ce va debuta toamna aceasta la PRO TV. "Hit Play" va fi prezentat de Emma Ştefan, de la Radio ZU, și va putea fi urmărit pe pagina de Instagram Vodafone, în fiecare vineri, dar şi pe site-ul hitplay.vodafone.ro.

"Dacă fredonezi non stop, dacă se lipesc hiturile de tine, dacă prietenii te încurajează să cânți, mă alătur lor și îți spun: înscrie-te în HITPLAY by Vodafone, primul show digital din România. Cu 100% piese românești. (...)

Acum 5 ani, un anunț online mi-a schimbat viața și am intrat în cea mai faină echipă…de Oameni. Iar de atunci am ocazia să împart trăirile mele cu o întreagă țară.

On air-ul și online-ul au făcut o pe Emma, Emma de la ZU, iar astăzi, când traversez România cu autorulota mă alimentez cu bucuria oamenilor care aleg, cu un click, să fie alături de noi.

Vreau ca tu să ai șansa pe care am avut-o eu. Vreau ca Internetul să vorbească despre tine. Iar eu, să te prezint lumii întregi", apare într-o postare recentă a Emmei Ștefan.

Cine se poate înscrie la "Hit Play" și cum se desfășoară concursul

Pentru a participa la acest show de talente participanții trebuie să aibă minim 14 ani.

Audițiile se desfășoară online, pe Instagram. Concurenții trebuie să se filmeze cântând și să încarce pe Instagram video-ul folosind hastahg-ul #HitPlayVodafone. Orice concurent are posibilitatea de a-și alege piesa dintr-o listă variată de opțiuni, disponibilă pe hitplay.vodafone.ro.

Concurenții au la dispoziție trei săptămâni pentru a se înscrie. La finalul primei etape vor urma două săptămâni de preselecții, în care jurații vor selecta cele mai bune clipuri înscrise în concurs.

"Hit Play" va avea și o componentă interactivă, ce va oferi publicului șansa de a-și exprima preferințele. Exact ca în majoritatea show-urilor de talente de la TV, favoriții vor putea fi votați în etapele live.

Marea finală "Hit Play" va avea loc în toamnă și va fi transmisă live pe hitplay.vodafone.ro. Doar trei concurenți vor ajunge în această etapă.

Care este premiul pus în joc de "Hit Play"

Marele premiu constă în 25.000 de euro și șansa de a avea o piesă compusă și produsă de Marius Moga. Single-ul de debut al concurentului declarat câștigător va beneficia și de un videoclip, ce va fi realizat și promovat de Vodafone.

Comentează

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

  • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
  • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
  • The Motans - miercuri, 20 decembrie
  • VUNK - joi, 21 decembrie
  • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
  • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
  • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

  • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
  • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
  • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare

Trending