Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Lili Sandu se alătură echipei "Vorbește Lumea!": "O să fie o săptămână suuuuper fun"

Lili Sandu intră în echipa "Vorbește Lumea!" de la PRO TV. Alături de Cove, Theo Rose, Veverița și Coțofană, Lili va discuta cu invitații și va răspunde provocărilor adresate în emisiune.

Publicat

pe

Lili Sandu
Lili Sandu │ FOTO: Captură YouTube

Gașca verii de la "Vorbește Lumea!" este completată de Lili Sandu. Actriță cunoscută, cu o experiență vastă în televiziune și, recent devenită mămică, Lili este pregătită să aducă voia bună și energia în fiecare dimineață!

Lili Sandu: "Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poți să stai liniștit că voi fi cel mai minunat co-prezentator!"

"Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc în studioul de la Vorbește Lumea, de data asta ca și co-prezentator. Am absentat motivat o perioadă cam lungă din fața camerelor de filmat și nici că nu se putea mai bine să încep decât cu gașca "Vorbește Lumea" la PRO TV. O să fie o săptămână suuuuper fun, vă garantez asta și abia aștept să ne bem cafeaua împreună!

Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poți să stai liniștit că voi fi cel mai minunat co-prezentator! :)) Abia aștept să ne revedem", a declarat Lili Sandu.

"Vorbește lumea" este o emisiune de divertisment difuzată pe PRO TV, de luni până vineri, în fiecare dimineață, de la ora 10:30. În cadrul emisiunii se abordează subiecte din toate sferele de interes, de la modă, frumusețe, sănătate și până la cooking și parenting.

Fiecare emisiune aduce în platou invitați atât din lumea mondenă, vedete și celebrități, artiști, cât și personalități publice și din sfera medicală, culturală astfel că tonul emisiunii este unul vesel, optimist, iar sfaturile și informațiile primite se adresează tuturor categoriilor de interes. Emisiunea este în direct, astfel că din program nu lipsesc exclusivitățile și știrile de ultim moment din viața mondenă a capitalei.

Printre invitații care au stat de vorbă cu prezentatorii emisiunii, oferind sfaturi sau informații din viețile lor s-au numărat Andreea Balaban, Bănel Nicoliță, Bianca Drăgușanu, Betty Stoian, Irinel Columbeanu, Lora, Lidia Buble, Nicolae Guță, Olivia Steer și Mihai Craiu, Smiley.

Trending