Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kanye West confirmă lansarea unui nou album printr-o reclamă la căștile Beats

Anunțul cu privire la noul album al rapperului a fost făcut public în cadrul unei reclame la căștile Beats, difuzată în timpul finalei NBA. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Kanye West
Kanye West │ FOTO: www.facebook.com

Noul album se numește "Donda" și va fi lansat vineri, 23 iulie. Acesta ar fi cel de-al 10-lea disc solo din cariera rapperului. După numeroase zvonuri și indicii în mediul online, vestea lansării a venit odată cu difuzarea unei reclame la niște căști Beats by Dre.

Clipul o prezintă pe Sha'Carri Richardson, atleta care, recent, a fost depistată pozitiv pentru consumul de marijuana şi suspendată. Ea nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ce este de interes pentru articolul în discuție este soundtrack-ul reclamei. Acesta este reprezentat de o melodie numită "No Child Left Behind", care marchează primul preview al albumul "Donda".

Noul material discografic al lui Kanye poartă numele mamei sale care a decedat în 2007. În ceea ce privește genul muzical abordat, surse spun că rapperul s-a îndreptat spre stilul gospel. Mai mult, albumul ar include și o serie de colaborări cu artiști precum Tyler, the Creator, Lil Baby sau Pusha T.

Pentru fanii care nu mai au răbdare până vineri, Kanye le-a pregătit o surpriză. Artistul va găzdui o petrecere de audiție a noului album, ce va avea loc mâine în Atlanta. Evenimentul va fi transmis online via Apple Music.

VIDEO: Reclamă Sha'Carri Richardson & Kanye Wes

Comentează

Trending