Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Actrița Jennifer Carpenter revine în noua serie limitată "Dexter"

Jennifer Carpenter intră din nou în pielea Debrei Morgan, sora lui Dexter. Fanilor nu le rămâne decât să își imagineze cum va fi continuată povestea personajului, având în vedere că Debra a murit în serialul original "Dexter". Află ce alt personaj revine pe micile ecrane.

Publicat

pe

Jennifer Carpenter în "Dexter"
Jennifer Carpenter în "Dexter" │ FOTO: IMDb / Showtime

Seria limitată "Dexter" continuă să ofere indicii ce sunt, cu siguranță, pe gustul fanilor. Am aflat că Michael C. Hall va deveni din nou carismaticul criminal în serie, am descoperit cine va fi personajul negativ al noului sezon și ne-am delectat privirile cu un teaser extrem de interesant. Acum, distribuția seriei este completată de două nume deja cunoscute.

Jennifer Carpenter, dar și John Lithgow (The Trinity Killer) vor reveni în atenția fanilor. Având în vedere că personajele interpretate de Carpenter și Lithgow și-au pierdut viața în serialul original, este de așteptat ca aparițiile lor în noua serie "Dexter" să fie sub forma unor flashback-uri.

Jennifer Carpenter a interpretat-o pe Debra, detectiv de omucideri și sora adoptivă a lui Dexter. A fost ucisă în finalul serialului. John Lithgow a apărut pe tot parcursul celui de-al patrulea sezon ca Arthur Mitchell, familist convins, care s-a dovedit a fi The Trinity Killer. El a fost ucis de Dexter în finalul aceluiași sezon.

Serialul original "Dexter" a fost difuzat de Showtime între 2006 și 2013, avându-l ca protagonist pe Dexter Morgan. În timpul zilei, acesta lucra ca analist de sânge pentru poliția din Miami. Noaptea, era criminal în serie - unul care se întâmpla să țintească alți criminali.

Noua serie va fi o continuare a serialului original, care s-a încheiat cu Dexter Morgan înscenându-și propria moarte într-un mod dramatic, astfel încât să poată începe o nouă viață ca tăietor de lemne. Acel final i-a dezamăgit pe fanii seriei, dar lucrurile se pot redresa odată cu noile episoade, ce sunt programate de lansare în toamna acestui an.

Trending