Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Golan, "75", în colaborare cu Valeria Stoica - AUDIO

Golan a lansat piesa electro "75", înregistrată împreună cu Valeria Stoica. Melodia se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al grupului, "1", care va fi lansat în luna august.

Publicat

pe

Concertul Golan Symphonic 3.0 pe 14 septembrie 2018 │ FOTO: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro

În numerologie, 75 este un număr asociat cu creativitate, interacțiune socială, libertate, intuiție și inspirație. Mai mult, mesajul din spatele numărului 75 este acela că toate gândurile, planurile, ideile și sugestiile pe care le-ai primit până acum trebuie urmate pentru a găsi succesul.

Numărul 75 ne îndeamnă să ne urmăm propria cale, cea pe care ne-am ales-o, fără să fim deranjați sau influențați de altcineva. Acest mesaj este transmis de-a lungul piesei, atât prin ritmurile îmbietoare, care ne transportă cu gândul la un "roadtrip" noaptea cu mașina, cât și prin versurile piesei:"Close your eyes and fly away to find your home".

Versurile piesei "75" au fost scrise de Mihai Ristea și Valeria Stoica, muzica a fost compusă de Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Florian Nicolau, iar piesa a fost produsă de Golan. Melodia va putea fi ascultată live la Summer Well 2021 în cadrul concertului de lansare a albumului "1".

AUDIO: Golan - "75" (Ft. Valeria Stoica)

GOLAN a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, fiind, totodată, incluși în lineup-urile Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele.

Valeria Stoica este o artistă indie, născută în Republica Moldova. Valeria a început să cânte la chitară la frageda vârstă de 8 ani, dar și-a descoperit vocea abia la 16 ani, după ce a ascultat pe YouTube artiști indie internaționali și a înregistrat primul ei cover după o piesă de a lui Damien Rice.

În prezent, Valeria își scrie singură piesele. Cântecele ei au intrat atât în topurile din Europa, cât și din Statele Unite. Aceasta a participat în 2019 la Electric Castle, iar în 2020 a lansat albumul de debut "I Don't Like Roses", scris în întregime de artsită.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 12 august 2021

Summer Well 2021

Loc
Domeniul Știrbey

Trending