Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Florin Ristei: "La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului"

Aflat în postura de jurat al X Factor, Florin Ristei a comparat fără rețineri emisiunea de la Antena 1 cu show-ul concurent de la PRO TV, Vocea României. Din perspectiva lui, succesul Vocii se datorează PRO-ului și producătorilor postului care se ocupă de realizarea emisiunii.

Publicat

pe

Florin Ristei la podcastul lui Gojira
Florin Ristei la podcastul lui Gojira │ FOTO: Captură YouTube

Nu se întâmplă des ca angajații unui trust de televiziune să vorbească de bine despre concurență, dar excepțiile fac mereu deliciul publicului. Florin Ristei, jurat al emisiunii X Factor de la Antena 1, a vorbit cu multă franchețe în podcastul lui Gojira despre talent show-ul concurent, Vocea României, admițând că formatul de la PRO TV e mai urmărit la noi în țară. Mai mult decât atât, acesta a analizat și motivele succesului atins de Vocea României, precum și minusurile show-ului X Factor.

"La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului, evident. Arată ca afară, sună ca afară, au păstrat linia aia. Însă afară, X Factor-ul rupe, Vocea a fost slăbuță afară.

La noi a fost invers, pentru că n-a fost minunată prima ediție (X Factor)", a explicat Florin Ristei, intrat în juriul X Factor anul trecut, pe ultima sută de metri, cu trei zile înainte de filmări, potrivit destăinuirilor făcute de artist tot în acest podcast.

S-a vorbit fără perdea și despre ce au greșit producătorii români ai show-ului X Factor în preluarea acestui format gândit de Simon Cowell.

"(X Factor) s-a adaptat un pic pieței românești, ceea ce e greșit, că n-o să se uite lumea la o chestie care s-a transformat spre românesc, ci se uită că știe că X Factor afară arată într-un fel, vreau să văd același format la noi, dacă-i tot X Factor. Dacă nu, facem un nou show. (...) Asta e problema televiziunilor, că lumea are internet acum. Că tot îmi zice lumea: <<De ce te raportezi la America? Raportează-te la România>>. Păi nu mă raportez la România, mă raportez la ce-mi place mie și ce-aș vrea eu să fie. Că unii nu o înțeleg, o să înțeleagă, că au internet acum", a opinat Ristei.

Florin Ristei s-a logodit cu iubita lui, Naomi Hedman

Tot în cadrul podcastului, Florin Ristei a dezvăluit cu s-a logodit cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o anul trecut, chiar la audițiile X Factor. Deși a plăcut-o încă de atunci, artistul a mărturisit că a invitat-o în oraș după ce a părăsit competiția, relația avansând, se pare, foarte rapid.

Logodit cu o femeie de culoare, Florin Ristei a primit în online multe mesaje răutăcioase la adresa iubitei lui, dezvăluindu-i lui Gojira că a învățat foarte multe lecții despre rasism de la Naomi.

"În primul rând am învățat că dacă pe tine nu te afectează, nu înseamnă că nu există", a declarat acesta, detaliind situații în care chiar și o glumă aparent inofensivă poate avea o încărcătură rasistă.

Întrebat direct de Gojira dacă românii sunt rasiști, Florin Ristei a răspuns cu aceeași franchețe cu care a vorbit și despre X Factor.

"Da, sunt rasiști românii. Sunt rasiști românii care n-au avut acces la informație, care sunt foarte, foarte proști și foarte, foarte răi. N-am găsit foarte mulți de-ăștia tinerei prin comentarii, care să zică de rău. Pentru că tinerii au fost cu netul de la început și vezi. Când te uiți la cei mai buni din muzică vezi oameni de culoare și n-ai cum să ai vreun resentiment", a explicat Florin Ristei.

În cadrul acestui podcast, pe care îl puteți urmări integral mai jos, juratul X Factor a vorbit și despre conflictul cu Mircea Badea, relația cu colegii de la Antena, piața muzicală din România, concursul de karaoke la care a participat când era puști, piesa cu Dana și remake-ul ei și viitorul album, pe care vrea să-l lanseze anul viitor.

VIDEO: Florin Ristei la podcastul lui Gojira

Comentează

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending