Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Florin Călinescu părăseşte juriul "Românii au talent" şi întrerupe colaborarea cu PRO TV

Florin Călinescu a tulburat apele peisajului TV din România făcând o postare pe Facebook în seara de 18 iulie 2021. Actorul şi prezentatorul TV şi-a anunţat pe reţeaua de socializare decizia de a întrerupe colaborarea cu PRO TV şi a părăsi juriul emisiunii "Românii au Talent". Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Florin Calinescu PRO TV Romanii au Talent
Florin Calinescu PRO TV Romanii au Talent │ FOTO: PRO TV www.instagram.com

Florin Călinescu este jurat al emisiunii de televiziune "Românii au talent" din 2016, participând în calitate de figură matură şi impunătoare, de jurat cerebral şi chibiţ contra superficialităţii. Actorul în vârstă de 65 de ani cunoscut pentru opera sa în film, radio, teatru şi voce a decis totuşi să încheie colaborarea cu PRO TV. De altfel Florin Călinescu a fost mereu un nume des asociat cu acest post TV.

După ce în anii '90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea "Duminicile celor singuri" de la Pro FM, în 1996 ajungea la PRO TV. Atunci realiza emisiunea "Ora şapte, bună dimineaţa", urmată de legendarul talk show "Chestiunea Zilei" între 1997 şi 2001 şi 2003. Atunci am fost cel mai aproape să avem un talk show la nivelul celor cu Jay Leno, Letterman şi ceilalţi granzi.

În 2000 primea titlul de cetăţean de onoare al municipiului Timişoara. Iar în 2003 prezenta la PRO TV emisiunea "Procesul etapei" timp de un an.

De aceea surprinde declaraţia sa de pe Facebook, pe care o vedeţi mai jos:

Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul manegement al PRO TV. Deci, şi la "Românii au talent". Detalii, mai încolo.

Vestea surprinde, după ce PRO TV tocmai schimbase doi membri ai juriului în ultimul sezon, cel cu numărul 11. Întâi a intrat în juriu Alexandra Dinu, iar Andi Moisescu a fost înlocuit de Smiley la jumătatea sezonului, după ce Andi a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Florin Călinescu a avut câteva momente controversate la "Românii au talent", vorbind despre propria înmormântare, printr-o glumă macabră, dar a jignit-o şi pe Irina Rimes, afirmând că melodia sa "Nu ştii tu să fii bărbat" este slabă şi că "suntem prea ospitalieri cu moldoveanca". Dialogurile dintre juraţi au fost mereu spumoase, iar Florin Călinescu a fost sarea şi piperul, spunând mereu lucrurilor pe nume şi iscând controverse.

Trending