Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Clasicul film "The Exorcist" va beneficia de trei noi continuări

Universul "The Exorcist" revine în atenția cinefililor cu o nouă trilogie. O actriță din filmul originar se va întoarce pe platourile de filmare. Detalii în articol.

Publicat

pe

The Exorcist (1973)
The Exorcist (1973) │ FOTO: IMDb

Universal Pictures și serviciul său de streaming Peacock au semnat un contract de peste 400 de milioane de dolari pentru drepturile unei trilogii "The Exorcist". Compania Morgan Creek Entertainment deținea drepturile asupra francizei "The Exorcist", astfel că va rămâne implicată în procesul de producție a viitoarelor filme.

Poate cel mai interesant detaliu dezvăluit până acum este faptul că actrița Ellen Burstyn va face parte din distribuție. Ea va reintra în pielea personajului Chris MacNeil și va juca alături de Leslie Odom Jr., care îl va interpreta pe tatăl unui "copil posedat". Trilogia "The Exorcist" va fi regizată de David Gordon Green (cunoscut pentru recenta trilogie "Halloween" cu Jamie Lee Curtis în rolul principal).

Primul film din trilogie va fi lansat în cinematografe pe 13 octombrie 2023. Pentru celelalte două nu a fost dezvăluită o dată, însă este de așteptat să debuteze pe Peacock având în vedere contractul semnat.

Filmul original "The Exorcist" a fost lansat în 1973 și regizat de William Friedkin. Pelicula s-a bucurat de succes, obținând 441 de milioane de dolari la box-office-ul global și primind 10 nominalizări la Premiile Oscar. Povestea filmului s-a centrat pe o mamă (Ellen Burstyn) care angajează doi preoți catolici pentru a-i exorciza fiica (Linda Blair), posedată demonic.

TRAILER "The Exorcist" 1973:

Trending