Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Neversea nu se mai ţine în 2021; Află când va avea loc

În luna mai 2021 aflam că festivalul Neversea din 2021 a fost reprogramat şi că avea să se ţină "la o nouă dată în 2021". Aflaţi acum la mijlocul verii devenea tot mai evident că nu aveam să vedem acest festival având loc pe parcursul sezonului estival. Astăzi, pe 2 iulie 2021 a venit şi vestea pe care o anticipam şi anume că evenimentul nu se va mai ţine în acest an.

Publicat

pe

Neversea 2021 amanat pana in 2022
Neversea 2021 amanat pana in 2022 │ FOTO: Neversea

Conform organizatorilor Neversea, festivalul din 2021 a fost amânat pentru anul 2022. Decizia a fost luată deoarece timpul a fost prea scurt pentru ca festivalul să se ţină cu actualele condiţii pandemice. Premierul Florin Cîţu a declarat în multiple rânduri că deşi au fost ridicate restricţii, marile festivaluri că UNTOLD şi Neversea se vor putea ţine mai degrabă după 1 august.

Iată mesajul postat pe Facebook de către organizatorii Neversea:

Frumoşi visători ai Neversea,

De la răsărit până la apus, ne e dor mult de voi. Cu aceste lucruri în minte, am dorit să ştiţi că am făcut tot ceea ce era în puterea noastră (şi chiar câteva lucruri dincolo de ea) pentru a vă aduce pe Insula Viselor, o oază de libertate şi muzică, un peisaj suprearealist. Din cauza timpului extrem de scurt pentru a organiza festivalul în actualele reglementări pandemice, a trebuit să luăm cea mai dificial decizie de până acum. După o analiză atentă a opţiunilor noastre, unele incluzând mutarea lui Neversea la toamnă, am decis să nu compromitem experienţa pentru public, staff şi artişti.

Neversea, cel mai mare festival de plajă din Europa este născut din dragoste pentru vară, soare şi libertate, de a alerga desculţ pentru a îţi întâlni visele. Cu alte cuvinte, de vreme ce vara este singura noastră opţiune reală, alternativa cu care am rămas este să amânăm Neversea pentru vara lui 2022. Vom reveni anul viitor cu mai multă energie decât oricând, o experienţă incredibilă şi un line-up care vă va face să dansaţi cum nu aţi putut să o faceţi în aceşti 2 ani.

Între timp, deşi nu putem spera să înlocuim Neversea şi tot ce înseamnă pentru fiecare dintre noi, vă aşteptăm toată vara la Neversea Beach. Vă rugăm să staţi cu ochii pe adresa de mail, deoarece posesorii de bilete vor fi anunţaţi cu privire la opţiuni via email. În plus, pentru că preţuim loialitatea voastră şi ştim cât apreciaţi experienţele memorabile de la fesitval, acelaşi email vă va oferi alternative pentru a dansa împreună în acest an.

Vă mulţumim pentru iubire!
Abia aşteptam să vă vedem din nou pe Insula Viselor.

Lineup-ul ediţiei din 2020, care a fost amânată pentru 2021 includea nume precum rapperul TYGA, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar şi Timmy Trumpet. Continua cu Kalkbrenner şi Borgore, dar şi Dub FX. Printre solicitările fanilor din comentariile de la postarea pe Facebook ce anunţa amânarea festivalului se număra convertirea biletelor Neversea în bilete pentru UNTOLD 2021.

Vă reamintim că începând de la 1 iulie 2021 sunt permise festivalurile şi concertele cu peste 2500 de spectatori, dacă aceştia sunt vaccinaţi. Se pot organiza şi evenimente cu până la 2500 de persoane la exterior, cu distanţare socială, dacă participanţii sunt vaccinaţi, au test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore, sau se află între a 15-a şi a 90-a zi ulterioară infectării cu Covid-19.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 8 iulie 2021

Neversea 2021

Loc
Neversea Beach
Comentează

Trending