Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Electric Castle Special 2021 - Lineup-ul complet și programul pe zile și ore

40 de nume noi s-au alăturat line-up-ului Electric Castle Special 2021. Pe lista recentelor confirmări se regăsesc Norzeatic, HOSH, Matador și IMPEX. Organizatorii au dezvăluit și programul complet, pe scene, zile și ore.

Publicat

pe

Electric Castle | Castelul Banffy
Electric Castle | Castelul Banffy │ FOTO: Captură YouTube

Line-up-ul complet al Electric Castle Special 2021 cuprinde 250 de artiști din 23 de țări. Ediția specială Electric Castle din august pune în prim-plan diversitatea și experimentul, provocându-i pe participanți să descopere noi artiști, noi stiluri muzicale și noi perspective asupra realității cotidiene, în vremuri în care mobilitatea și planificarea au devenit provocări.

Artiști recent confimați la Electric Castle Special 2021

În Cluj-Napoca, participanții vor putea asculta legendarul grup rock Florian din Transilvania, fondat de inconfundabilul muzician Mircea Florian, cel mai influent nume al muzicii românești de avangardă din anii ‘80 încoace. Albumele lor îmbină muzica rock și electronică cu influențe new wave, punk, minimal, kraut rock și rock psihedelic.

Tot la Cluj-Napoca, Norzeatic e gata de spectacol alături de Quinta Spartă și promite un spectacol electric, după o pauză de 5 ani.

Weekendul Bonțida, 6 - 8 august, cu noi artiști în lineup

DJ și producător de succes, dar și un artist complet, Matador vine la Bonțida pentru un show de senzație. A primit distincția de "Cel mai bun interpret LIVE" de două ori, în 2014 și 2016, la International DJ Awards, în Ibiza. Va performa la Bonțida și francezul Rodriguez Jr, cel pentru care muzica electronică nu mai are secrete. Este, cu adevărat, un vizionar al muzicii tehno și house. Mitsoura va oferi un show inedit, după o pauză de 7 ani, prin combinația unică dintre muzica veche rromă maghiară cu rădăcinile orientale și sound-ul electronic. Ei dau o identitate nouă muzicii tradiționale, iar complexitatea lor artistică îi transformă într-unul dintre cele mai apreciate grupuri muzicale est-europene, de talie mondială.

HOSH va aduce ritmuri hipnotizante pe domeniul Castelului Bánffy, conturând o atmosferă electrizantă și făcând dansul irezistibil pentru participanți.

Tot la Bonțida, atmosfera de festival va fi menținută de artiști precum Riton. Acesta e cunoscut în special pentru lansarea melodiei "Friday", alături de Nightcrawlers, un single devenit celebru în toată lumea. Melodia are la bază un video realizat de Mufasa și Hypeman ce a devenit viral datorită dansului prin care e serbată venirea weekendului.

O altă prezență care contribuie la caracterul experimentalist al EC_Special este trupa IMPEX, o reprezentare cât se poate de autentică de progressive psychedelic rock, cu influențe orientale.

Lineup-ul complet Electric Castle Special 2021

(Click pe imagine pentru a mări poza)

Electric Castle Special 2021 - Lineup-ul complet

Electric Castle Special 2021 - Lineup-ul complet │ FOTO: Electric Castle

"Ne-am dorit ca pentru această ediție specială de Electric Castle să reușim să aducem publicului muzică diversă, de foarte bună calitate și artiști de renume mondial. Spunem cu entuziasm că avem un line-up eclectic, care poate aduce bucurie unei varietăți de gusturi muzicale. Anul acesta, ne-am dorit să oferim vizibilitate unor grupuri muzicale din Europa de Est, așa că veți regăsi în program trupe din țările învecinate, cu un stil unic și cu o abordare inedită, care se bucură de mare apreciere internațională", a precizat Edmond Lenarth, director muzical al Electric Castle.

Programul pe scene, zile și ore al Electric Castle Special 2021 (Click pe imagine pentru a mări poza)

Electric Castle Special 2021 - Program Cluj-Napoca

Electric Castle Special 2021 - Program Cluj-Napoca │ FOTO: Electric Castle

Electric Castle Special 2021 - Program Bonțida

Electric Castle Special 2021 - Program Bonțida │ FOTO: Electric Castle

Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile, în perioada 6 - 15 august, în cadrul evenimentului urmând să aibă loc peste 400 de show-uri live. Festivalul va acapara Bonțida și centrul orașului Cluj-Napoca, 30 de locații fiind rezervate pentru desfășurarea acestei ediții speciale.

Bilete la Electric Castle Special 2021

Toate evenimentele din cadrul EC Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare. Biletele sunt disponibile online, pentru detalii accesați Agenda InfoMusic.

PUBLICITATE
Comentează

Trending