Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dirty Shirt, confirmată în lineup-ul celui mai mare festival din Europa

Trupa Dirty Shirt a confirmat participarea la cel mai mare festival de muzică din Europa: Pol'and'Rock 2021. Show-ul formației maramureșene va putea fi urmărit și online.

Publicat

pe

Dirty Shirt
Dirty Shirt │ FOTO: P

După confirmarea la cel mai important festival metal al anului 2022, Hellfest, Dirty Shirt anunță participarea la un alt mare festival european - Pol'and'Rock 2021.

"Chiar nu mai speram ca în acest an să cântăm la vreun festival major internațional, însă este o bucurie să fim confirmați pe scena principală a festivalului Pol'and'Rock, în fața a mii de oameni. Va fi un concert memorabil, suntem siguri de asta", au declarat membrii formației.

Pol'and'Rock 2021, ediția specială COVID

Pol'and'Rock, sau Woodstock Poland, cum este supranumit, va avea loc în Makowice, (Nord-Vestul Poloniei), aproape de frontiera cu Germania și Marea Baltică și este cel mai mare festival de muzica din Europa, unde în mod normal participă peste 600.000 spectatori (recordul a fost de 750.000). Pentru 2021 (ediția specială covid), organizatorii vor limita accesul la 20.000 spectatori vaccinati și 250 nevaccinati. Toate concertele vor fi transmise în direct pe canalele YouTube și Facebook ale festivalului.

În martie 2022, Dirty Shirt va susține un turneu european (Germania, Belgia, Olanda, Uk) alături de Orphaned Land (Israel), unde va fi prezentat următorul material discografic al trupei. LP-ul e programat să apară la sfârșitul acestui an.

Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock/metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii ani, atât în țară cât și în străinătate, este una remarcabilă. Odată cu lansările albumelor "Freak Show" în 2013 și "Dirtylicious" în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului "Best Romanian Act Metal" la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de "Best Romanian Rock Ambassador" în cadrul Metalhead Awards 2014.

Trending