Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește primul trailer oficial "Dexter" și află data de lansare - VIDEO

Noul sezon "Dexter" beneficiază de un trailer oficial, ce a fost făcut public în timpul evenimentului Comic Con din San Diego. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Michael C. Hall în trailerul "Dexter: New Blood"
Michael C. Hall în trailerul "Dexter: New Blood" │ FOTO: captură YouTube / Showtime

Noul sezon este programat de lansare pe 7 noiembrie 2021, pe Showtime. Intitulat "Dexter: New Blood" și stabilit la 10 ani de la evenimentele din seria originală, cel de-al nouălea sezon debutează cu personajul lui Michael C. Hall ascuns într-un oraș mic, încărcat de zăpadă, sub o nouă identitate - Jim Lindsay. Trailerul se deschide cu Dexter în cabinetul terapeutului său.

"Am avut întotdeauna demonii mei, așa că am dispărut", menționează Dexter. 

Clipul continuă cu scene ce prezintă viața aparent liniștită a protagonistului. Jim Lindsay este un agent de vânzări la un magazin local de pește și vânat și are o idilă cu o polițistă. Totuși, o serie de evenimente neprevăzute îl fac pe Dexter să redevină criminalul în serie pe care îl știm cu toții. 

Deși niciunul nu apare în trailer, atât Jennifer Carpenter, cât și John Lithgow au dezvăluit că își reiau rolurile - Debra Morgan, respectiv The Trinity Killer. Distribuția noilor episoade îi mai include pe Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott și Clancy Brown.

TRAILER "Dexter: New Blood":

Serialul original "Dexter" a fost difuzat de Showtime între 2006 și 2013, avându-l ca protagonist pe Dexter Morgan. În timpul zilei, acesta lucra ca analist de sânge pentru poliția din Miami. Noaptea, era criminal în serie - unul care se întâmpla să țintească alți criminali.

"Dexter" a fost nominalizat de patru ori la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Drama Series" și la Writers Guild Award pentru aceeași categorie. Michael C. Hall a primit cinci nominalizări la Premiile Emmy la categoria "Outstanding Lead Actor in a Drama Series", iar în 2010 a câștigat un premiu Globurile de Aur și un SAG Award pentru interpretarea lui Dexter Morgan.

Trending