Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

De ce pleacă Florin Călinescu de la PRO TV - Reacția postului

Florin Călinescu, una dintre figurile marcante ale televiziunii românești, a anunțat că pleacă de la PRO TV, renunțând implicit și la scaunul de jurat în emisiunea ”Românii au talent”. Postul a reacționat la câteva ore de la anunțul tranșant al acestuia, oferind o explicație pe care realizatorul TV a respins-o în online.

Publicat

pe

Florin Calinescu PRO TV Romanii au Talent
Florin Calinescu PRO TV Romanii au Talent │ FOTO: PRO TV www.instagram.com

Reputatul actor și om de media Florin Călinescu a rupt colaborarea cu postul de televiziune PRO TV, anunțându-și decizia printr-o postare scurtă pe pagina sa de Facebook, în care nu invocă motivele plecării, însă incită publicul cu un mesaj criptic: "Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995."

Printre comentariile apărute la această postare s-a strecurat și o voce care susține că motivele ar fi de natură financiară, Florin Călinescu răspunzându-i tăios în online persoanei cu pricina.

Schimb de replici între Florin Călinescu și unul dintre comentatorii lui de pe Facebook

Schimb de replici între Florin Călinescu și unul dintre comentatorii lui de pe Facebook

Prima reacție venită din partea PRO TV-ului se aliniază cu această opinie dezagreată de Florin Călinescu, în declarația făcută de reprezentanții postului indicându-se că ruperea contractului are legătură cu negocierea salariilor, ce se află în plină derulare în această perioadă.

Reprezentanții PRO TV: "Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului "Românii au talent""

"Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului "Românii au talent". Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România", au transmis, la solicitarea publicației Click, reprezentanţii staţiei din Pache Protopopescu.

Ce speculații au apărut în presă și ce salariu ar fi avut Florin Călinescu la PRO TV

Detaliile promise de Florin Călinescu nu au fost, încă, făcute publice, acest gol lăsând loc în online pentru tot felul de speculații. Potrivit unor surse ale revistei Capital, Florin Călinescu ar fi fost nemulțumit de echipa actuală și de lipsa de viziune a postului. "Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri", se arată în informațiile primite pe surse ale publicației numite.

Tot potrivit revistei Capital, contractul pe care Florin Călinescu l-ar fi avut până de curând cu PRO TV pentru rolul de jurat la "Românii au Talent!" ar fi fost de 50.000 de euro pe sezon.

Comentează

Trending