Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

David Cristian este noul chitarist Cargo: "A fost un privilegiu să fiu îndrumat de Adi Bărar"

Trupei Cargo i s-a alăturat David Cristian, copilul pasionat de chitară, care a crescut în spatele scenei. În vârstă de doar 16 ani, acesta l-a avut drept profesor pe Adi Bărar.

Publicat

pe

David Cristian
David Cristian │ FOTO: PR

David Cristian stăpânește chitara cum puțini o fac. Nici nu este de mirare, având în vedere că acesta s-a aflat sub tutela lui Adi Bărar. Observând dragostea lui pentru chitară de la o vârstă fragedă, Adi l-a luat pe David sub aripa sa și l-a învățat toate secretele lui.

David și-a făcut debutul de chitarist al trupei CARGO weekendul trecut, în cadrul festivalului "Mentor Rock Gathering - In memoriam Adi Bărar".

David Cristian: "Idealul meu este de a continua ceea ce Adi Bărar si CARGO au construit de-a lungul timpului"

"Fiind fan CARGO de mic și crescând nu doar cu muzica lor, ci și printre ei, intrarea mea a fost, oarecum, naturală. Evident, mă simt foarte bine cântând alături de ei. Idealul meu este de a continua ceea ce Adi Bărar si CARGO au construit de-a lungul timpului. A fost un privilegiu să fiu îndrumat de el pe plan muzical, dar și în cel personal", a declarat David Cristian.

Tavi Pilan este impresionat de talentul lui Cristian, comparându-i stăpânirea cu cea a unui jucător de șah.

"David Cristian, un puști deosebit de talentat, cu o stapânire de sine incredibilă, dobândită cel mai probabil în fața tablei de șah. E un jucător competitiv. Singurul copil care a avut șansa de a-l avea profesor de chitară pe Adi Bărar!", a declarat Tavi Pilan.

Adrian Igrișan se declară și el impresionat de aptitudinile lui David.

"David a crescut cu noi, și aici mă refer la familiile noastre, observând, după ce mi-a spus Adi, cât de talentat și serios e. Chiar dacă suntem mândri de toți copiii noștri, el a pășit pe tărâmul artei și în câțiva ani am fost surprins și impresionat de progresele lui pe plan muzical. Cred că am ales cea mai decentă variantă în momentul ăsta greu, fără a face rabat de calitate artistică și umană. Am fost, suntem și vom rămâne o familie", a declarat Adrian Igrișan.

Adi Bărar nu va putea fi niciodată uitat sau înlocuit, dar nu este nimeni mai potrivit decât David Cristian, unicul lui elev, pentru a-i duce mai departe moștenirea și a da glas la tot ceea ce regretatul artist l-a învățat de-a lungul anilor pe David.

 

Trending