Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Creatorul jocurilor Doom și Wolfenstein 3D vine la Comic Con Summer Limited Edition 2021

John Romero, una dintre legendele jocurilor video, vine pentru prima dată la Comic Con Summer Limited Edition. De numele lui Romero se leagă jocuri ca Wolfenstein 3D, Dangerous Dave, Hexen, Doom, Doom II sau Quake.

Publicat

pe

John Romero
John Romero │ FOTO: PR

Programator, designer și level designer autodidact, Romero a lucrat la peste 130 de jocuri, dintre care 108 au apărut în spațiul public. El este considerat părintele jocurilor "first person shooter", iar contribuțiile sale sunt incontestabile la nivel global, fiind posesorul a peste 100 de premii. John Romero este și un mare susținător al eSports și un jucător avid de Doom și Quake. De la începutul activității sale și până în prezent a co-fondat 8 companii de succes în domeniul gamingului, inclusiv id Software.

De curând, i s-a acordat un premiu pentru întreaga sa carieră la Fun & Serious Games Festival in Bilbao, precum și un trofeu Legend Award la ediția din 2017 a Develop: Brighton.

John Romero va fi prezent pe 28 și 29 august.

John Romero se alătură celor 4 actori invitați: Anna Shaffer (Triss Merigold din The Witcher), Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones), Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Program și bilete la Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition 2021

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition, vor avea împreună 7 sesiuni:

  • Joi, 26 august - 16:00 - 20:00;
  • Vineri, 27 august - 12:00 - 16:00 și 17:30 - 21:30,
  • Sâmbătă și Duminică, 28 și 29 august - 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00.

Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet. Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna august, trebuie să intre pe site-ul de bilete de unde l-au achiziționat și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune.

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.

Setul de măsuri intitulat Comic Con 6 Layers of Protection este compus din:

Accesul Verificat. Participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente:

  • un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile
  • un certificat de testare (rapidă) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă,
  • un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.

Numărul Limitat de Persoane. Pentru a oferi un spațiu aerisit și a diminua riscul pentru participanți, dar în același timp să putem funcționa în parametrii legali, vom limita accesul la 5000 de persoane / sesiune.

Numărul de ore limitate. Numărul mare de ore consecutive ale evenimentului a fost redus la 40%. În fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interacțiuni îndelungate, însă fără a compromite experiența Comic Con.
Pauze de Dezinfectare. Între cele două sesiuni, vor exista pauze de 90 de minute, pentru a curăța și dezinfecta spațiile comune și toaletele, dar și pentru a ne pregăti să întâmpinăm următoarele 5000 de persoane.Dezinfectant de mâini. Participanții vor găsi dezinfectant de mâini în mai multe zone importante, unde persoanele interacționează fizic: Zona de Acces, Aleea Artiștilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozanților, Zona exterioară de alimentație.

Masca de Protecție. Indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate.

Comentează

Trending