Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bucovina și Dordeduh la Arenele Romane: Program și reguli de acces

Bucovina și Dordeduh concertează la Arenele Romane pe 17 iulie. Consultă programul și regulile de acces la eveniment.

Publicat

pe

Bucovina în concert la Stelele Rockului Romanesc 2 pe 16 aprilie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În lumina noilor modificari ale capacităților și condițiilor de participare la concertele open air emise de autorități, am adăugat pentru acest eveniment și opțiunea de va prezenta și cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii), toate acestea pe lângă dovada de vaccinare printată pentru fanii deja vaccinați până la data de maxim 6 iulie.

Organizatorii NU vor avea testare rapida la intrare în ziua concertului, publicul va fi rugat să vină cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor, publicul va trebui să bifeze cum va veni la show: cu dovada de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovada de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Programul concertului

  • 18:45 - Open Doors
  • 19:00 - 19:30 - Neon Prophecies
  • 20:00 - 21:20 - Dordeduh
  • 21:40 - 23:00 Bucovina

Reguli de acces

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 18:45, iar concertele încep de la 19:00. După deschiderea porților, se poate intra la orice oră. Concertul are loc în aer liber.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toti participanții vor fi perchezitionați de către agenții de securitate.

Nu va fi permis accesul cu:

  • sticle, conserve;
  • mâncare sau bauturi de orice fel;
  • artificii, arme, obiecte periculoase;
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • umbrele (publicul e rugat să vină cu pelerine);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;
  • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Categorii de brățări și bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț.

Jetoane

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă.

Accesul copiilor

Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este gratuit, doar dacă sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.

Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 17 iulie 2021

Bucovina & Dor de Duh

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending