Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Angelina Jolie și The Weeknd au fost surprinși luând cina împreună

O asociere la care nimeni nu s-ar fi gândit, Angelina Jolie (46 de ani) și The Weeknd (31 de ani) au fost fotografiați luând cina împreună în Los Angeles. Rămâne de văzut dacă a fost o întâlnire romantică sau de afaceri. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Angelina Jolie și The Weeknd - "Those Who Wish Me Dead" / Super Bowl 2021
Angelina Jolie și The Weeknd - "Those Who Wish Me Dead" / Super Bowl 2021 │ FOTO: captură YouTube

Potrivit publicației Page Six, Jolie și The Weeknd au luat cina la restaurantul italian Giorgio Baldi. Cei doi au plecat separat, pentru a evita ca paparazzi să îi fotografieze împreună. Angelina a purtat un trench cafeniu și o rochie neagră de mătase, în timp ce The Weeknd a fost îmbrăcat casual -  geacă de blugi, tricou negru și jeanși.

Deși nu este imposibil să fi fost o întâlnire romantică (atât Jolie, cât și The Weeknd sunt în prezent singuri), a fost mai probabil o întâlnire de afaceri, pe baza a ceea ce o sursă a declarat publicației menționate mai sus:

"În mod clar, nu încearcă să ascundă întâlnirea. [The Weeknd] se concentrează pe industria cinematografică. Are un nou serial pe HBO în care joacă".

Dincolo de acest aspect, între cei doi se pot găsi și alte legături. S-a vehiculat că Brad Pitt, fostul soț al actriței, ar fi flirtat cu Selena Gomez, fosta parteneră a lui The Weeknd în 2016. Acest lucru ar fi creat tensiuni în cuplul Jolie-Pitt. În același an, The Weeknd lansa piesa "Party Monster", ce conține o referință la Angelina: "Angelina, buze precum Angelina".

Mai mult, este posibil ca pe cei doi să-i fi legat și dragostea pentru Etiopia - părinții cântărețului sunt originari din Etiopia, iar Angelina a adoptat-o pe fiica ei de 16 ani, Zahara Marley, din această țară. Indiferent de numărul de presupuneri, fanilor nu le rămâne decât să aștepte și să vadă ce relație s-ar putea forma între Angelina Jolie și The Weeknd.

În altă ordine de idei, The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye, va juca și co-produce noul serial "The Idol". Pelicula spune povestea unei cântărețe de muzică pop care începe o poveste de dragoste cu un enigmatic proprietar de club din L.A. fiind, în același timp, și liderul unei secte.

În ceea ce o privește pe Angelina, o putem urmări în "Those Who Wish Me Dead", lansat deja în cinematografe, dar și în "Eternals". Acesta din urmă o prezintă pe actriță jucând rolul de super-erou și va fi lansat pe 5 noiembrie.

Trending