Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Andrieș din nou la Quantic - Program și reguli de acces

Alexandru Andrieș revine pe 10 iulie în club Quantic din București. Consultă programul și regulile de acces la spectacolul "Andrieș din nou la Quantic".

Publicat

pe

Alexandru Andrieș
Alexandru Andrieș │ FOTO: PR

După o perioadă lipsită de concerte, Alexandru Andrieș revine în luna iulie pe scena din club Quantic. Muzicianul îi va avea alături pe Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu.

Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat. Persoanele până în 6 ani au intrarea gratuită. În limita în care vor mai rămâne bilete, în ziua concertului, se vor putea cumpăra numai de la Quantic.

Programul și regulile de acces la concertul Andrieș din Quantic

Ușile se vor deschide la ora 19.00, iar concertul va începe la ora 20.00.

Conform noilor norme publicate în Monitorul Oficial, la concerte pot participa persoane testate negativ (test PCR nu mai vechi de 72 de ore SAU test rapid nu mai vechi de 24 de ore), vaccinate sau care au trecut prin boală.

Persoanele care nu au dorit să se vaccineze, care nu au apucat să se vaccineze, care nu au 10 zile de la rapel și persoanele minore vor avea posibilitatea, la intrare, de a se testa rapid, din salivă (fără variante invazive, fără teste din nas etc.). Testul va costa 30 de lei, iar rezultatul se va obține în 5 minute. Puteți face teste oriunde în altă parte, însă este nevoie să fie realizate într-un spațiu omologat care să vă elibereze dovada rezultatului negativ.

Persoanele vaccinate sunt rugate să aibă asupra lor documentul doveditor (printat sau direct în telefon).

Persoanele care au trecut prin boală sunt rugate să aibă biletul de externare, nu mai vechi de 90 de zile.

Minorii nu au nevoie de test. Doar bilet valid la concert.

Nu va fi permis accesul cu:

  • sticle;
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, arme, obiecte periculoase;
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 10 iulie 2021

Alexandru Andrieș

Loc
Quantic Club
Comentează

Trending