Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Documentarul "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story" va fi difuzat în premieră de MTV

Documentarul "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story" va putea fi urmărit vara aceasta pe MTV Internațional, începând cu 23 iulie. Povestea prezentată este una extrem de personală, din perspectiva finei artistei, cântăreața Dionne Bromfield, documentarul aducând, totodată, un omagiu regretatei Amy Winehouse.

Publicat

pe

Amy Winehouse în videoclipul piesei ”Back to Black”
Amy Winehouse în videoclipul piesei ”Back to Black” │ FOTO: Captură YouTube

La zece ani de la tragica dispariție a artistei Amy Winehouse, documentarul produs de MTV urmărește relatările Dionnei Bromfield, care dezvăluie pentru prima dată impactul pe care l-a avut moartea lui Amy asupra vieții ei. Filmul "Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story" va purta publicul într-o călătorie extrem de personală, în care Dionne împărtășește momentele bune și rele și imagini de arhivă, făcute publice pentru prima dată, din aventurile trăite alături de Amy, onorând, în același timp, legătura strânsă pe care cele două au avut-o.

Dionna Bromfield: "Sper că acest documentar reușește să o prezinte pe Amy mai mult decât ca pe o persoană care se lupta cu dependența și mai degrabă ca pe ființa extraordinară ce era"

"Nu pot descrie efectul terapeutic pe care această călătorie a avut-o asupra mea. În sfârșit, pot merge înainte și pot deschide un nou capitol din cariera mea, știind că am confruntat amintiri îngropate de ani de zile”, declară Bromfield, "Sper că acest documentar reușește să o prezinte pe Amy mai mult decât ca pe o persoană care se lupta cu dependența și mai degrabă ca pe ființa extraordinară ce era".

Documentarul va debuta începând cu 23 iulie pe MTV la nivel internațional și va fi disponibil pe Paramount+ în Australia, America de Sud și Țările Nordice, la finalul verii.

"Un adevărat simbol, Amy Winehouse a avut un talent înnăscut, neșlefuit și o ingeniozitate muzicală care au inspirat artiști și fani din întreaga lume", spune Kerry Taylor, EVP International MTV Entertainment Group, "MTV i-a oferit o platformă globală de-a lungul carierei sale și sunt onorată că, alături deDionne, putem să îi spunem incredibila poveste și să aducem în centrul atenției moștenirea pe care a lăsat-o și impactul pe care l-a avut asupra culturii muzicii."

Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story este comisionat de Kerry Taylor și Craig Orr, produs în exclusivitate de Craig Orr și Iestyn Barker și creat pentru MTV de către Andy Mundy-Castle de la Doc Hearts.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Marisa Abela o interpretează pe Amy Winehouse în pelicula "Back to Black"

"Back to Black", un viitor film despre regretata Amy Winehouse, a dezvăluit prima imagine a actriței Marisa Abela în rolul îndrăgitei cântărețe. Filmările pentru peliculă încep astăzi, 16 ianuarie, în Londra. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse
Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse │ FOTO: STUDIOCANAL www.facebook.com

"Back to Black" se concentrează pe anii de început ai lui Amy și pe călătoria ei spre succes. Filmul are sprijinul deplin al tatălui lui Amy, Mitch Winehouse, și va include melodii din portofoliul ei.

Pelicula este regizată de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh. Cei doi au mai colaborat în trecut pentru "Nowhere Boy", un film despre copilăria lui John Lennon, astfel că sunt deja familiarizați cu realizarea unui lungmetraj în jurul unei embleme muzicale.

"Am văzut-o prima dată cântând la un spectacol de talente la Ronnie Scott’s Jazz Club din Soho și mi-am dat seama imediat că nu era doar <<talentată>>… era genială. Ca regizor de film nu poți cere mai mult. Mă simt încântată și onorată de oportunitatea de a aduce povestea unică și tragică a lui Amy în cinema, însoțită de cea mai importantă parte a moștenirii sale - muzica ei. Sunt pe deplin conștientă de acest angajament și, împreună cu scenaristul colaborator - Matt Greenhalgh - voi crea un film pe care toți îl vom iubi și îl vom prețui pentru totdeauna. La fel cum facem cu Amy", a declarat Sam Taylor-Johnson într-un comunicat.

Marisa Abela este cunoscută pentru serialul "Industry", unde a interpretat-o pe Yasmin Kara-Hanani. Actrița de 26 de ani a mai jucat în serialul "COBRA", dar și în filmele "Rogue Agent" și "She Is Love".

Citește în continuare

Trending