Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Producția noului sezon "American Horror Story" a fost oprită din cauza COVID-19

Cel de-al 10-lea sezon al show-ului "American Horror Story" este pus în așteptare din cauza unui caz pozitiv de COVID-19. Astfel, alți membri ai echipei s-au văzut nevoiți să se izoleze. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Poster "American Horror Story" sezonul 10
Poster "American Horror Story" sezonul 10 │ FOTO: American Horror Story / FX www.facebook.com

COVID-19 continuă să pună bețe în roate industriei cinematografice. "American Horror Story" este unul dintre cele mai recente proiecte ce au fost lovite de virus. Din cauza unui caz confirmat, producția serialul a fost oprită pentru câteva zile. Cu toate acestea, cel de-al 10-lea sezon încă este programat de lansare pe 25 august.

Intitulat "American Horror Story: Double Feature", noul sezon este creat de Ryan Murphy și Brad Falchuk. Distribuția regăsește nume cunoscute care au apărut și în sezoanele anterioare ale serialului, printre care Frances Conroy, Leslie Grossman, Billie Lourd, Sarah Paulson, Lily Rabe și Finn Wittrock. Totuși, publicul va face cunoștință și cu noi membri ai distribuției, precum Macaulay Culkin, Neal McDonough sau Kaia Gerber.

Potrivit Deadline, "American Horror Story: Double Feature" prezintă două povești, una ce are loc pe mare, iar cealaltă pe uscat. Se crede că producția primei tranșe de episoade a durat între decembrie 2020 și mai 2021, iar producția celei de-a doua părți a debutat la începutul acestei luni.

"American Horror Story: Double Feature" este precedat de "American Horror Stories", o serie spinoff care va prezenta o poveste de groază diferită în fiecare episod, cu o distribuție ce îi include pe Matt Bomer, Gavin Greel, Sierra McCormick și Paris Jackson. "American Horror Stories" a fost lansat săptămâna trecută pe Hulu.

TRAILER "American Horror Stories":

Comentează

Trending